monitör 9kg vesa desteği var ve 32 incten küçükse uyumluG65B ile uyumlu mu ürün
hocam masaya bir delik açmanda mı mümkün değil eğer öyle bir olanağın varsa o şekilde kullanmak daha da iyi olabiliyorBenım masaya takılmıyor takılsa ben de alcam. Soyle kısa yukseltıler var asagıya bısıy dusmesın dıye oyle yapmıslar heralde takılmıyor sanırım bunlara
Alıntıyı görüntüle
masanın alt tarafına takoz gibi bir tahta parçası ile halledersin benceBenım masaya takılmıyor takılsa ben de alcam. Soyle kısa yukseltıler var asagıya bısıy dusmesın dıye oyle yapmıslar heralde takılmıyor sanırım bunlara
Alıntıyı görüntüle
İç kısma takılmıyorsa uzatma vidaları olması lazım monitör kutusundan çıkan, yoksa anakart kasa montaj vidasına benzer vidalar. Temin edilebilirse takabilirsiniz. Ben de fazeon monitöre o şekilde taktım.Ktc 27 ile uyumlu mu ki kendi standı kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Asus vg 249 q nün standını takmaya çalıştım büyük geldi iç kısma çok az farkla
Monitör kutusundan vida çıkmadı kiİç kısma takılmıyorsa uzatma vidaları olması lazım monitör kutusundan çıkan, yoksa anakart kasa montaj vidasına benzer vidalar. Temin edilebilirse takabilirsiniz. Ben de fazeon monitöre o şekilde taktım.
Daha uygun fiyatla satan sitelerde olması lazımdı bir bakınBeyler bunun duvara montajlanan bir modeli varmı
Şu tarz bir aparat:Monitör kutusundan vida çıkmadı ki
reis bilmediğimden soruyorum monitörümün vesa desteği var mı bakabilirmisin?Yine yanlış bilgi veriliyor. Monitörün boyutu önemli değil. Vesa 100x100 desteği varsa ve 9kgın altındaysa uyumlu bu ürün. 2 tane 32" monitöre takılı şu anda, Samsung'un alıp iade ettiğim 37" S70D monitörüne de sorunsuz uydu.
Kanıt . LG-32gk650f-b monitör bu 6.5kg vesa 100x100 desteği var.
var gösteriyor 100x100 mm olan vida cinsinden amareis bilmediğimden soruyorum monitörümün vesa desteği var mı bakabilirmisin?
![]()
GameBooster GB-2725CF PLUS 27" 280Hz 0.5ms HDMI DP Curved R1500 RGB FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
GameBooster GB-2725CF PLUS 27" 280Hz 0.5ms HDMI DP Curved R1500 RGB FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GB-2725CF PLUS ITOPYA'dawww.itopya.com