🔥İndirim 🔥North Bayou F80 Monitör Kolu 1.016 TL🔥

Ktc 27 ile uyumlu mu ki kendi standı kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus vg 249 q nün standını takmaya çalıştım büyük geldi iç kısma çok az farkla

Bunu temmuz 2023 de Amazon dan almıştım 990 dı fiyatı 2 yıl sonra hâlâ aynı seviyede fiyatı şaşırdım 😅

Yine yanlış bilgi veriliyor. Monitörün boyutu önemli değil. Vesa 100x100 desteği varsa ve 9kgın altındaysa uyumlu bu ürün. 2 tane 32" monitöre takılı şu anda, Samsung'un alıp iade ettiğim 37" S70D monitörüne de sorunsuz uydu.

Kanıt . LG-32gk650f-b monitör bu 6.5kg vesa 100x100 desteği var.

Ktc 27 ile uyumlu mu ki kendi standı kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asus vg 249 q nün standını takmaya çalıştım büyük geldi iç kısma çok az farkla
İç kısma takılmıyorsa uzatma vidaları olması lazım monitör kutusundan çıkan, yoksa anakart kasa montaj vidasına benzer vidalar. Temin edilebilirse takabilirsiniz. Ben de fazeon monitöre o şekilde taktım.

İç kısma takılmıyorsa uzatma vidaları olması lazım monitör kutusundan çıkan, yoksa anakart kasa montaj vidasına benzer vidalar. Temin edilebilirse takabilirsiniz. Ben de fazeon monitöre o şekilde taktım.
Monitör kutusundan vida çıkmadı ki

Monitör kutusundan vida çıkmadı ki
Şu tarz bir aparat:

Kolu tekrar söküp takmaya üşeniyorum. Webden kullanım klavuzu aradım, ulaşamadım. Birazdan kullanım klavuzunu çekip paylaşırım. Ölçüleri orada varsa yardımcı olur.

Klavuzu webde buldum. Ama vidaların ölçüsü mevcut değil. En kötü ihtimalle bir civatacıya monitöre uyan montaj vidalarıyla gidip standoff (aralayıcı) olarak alabilirsiniz;

Son düzenleme:
Yine yanlış bilgi veriliyor. Monitörün boyutu önemli değil. Vesa 100x100 desteği varsa ve 9kgın altındaysa uyumlu bu ürün. 2 tane 32" monitöre takılı şu anda, Samsung'un alıp iade ettiğim 37" S70D monitörüne de sorunsuz uydu.

Kanıt . LG-32gk650f-b monitör bu 6.5kg vesa 100x100 desteği var.
reis bilmediğimden soruyorum monitörümün vesa desteği var mı bakabilirmisin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,024
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri