Neler Yeni

North bayou h180 alıyorum 2. el iyi midir??

Sizce?

• Hayırlı olsun

Oylar: 0 0.0%
  • geçmiş olsun

Oylar: 0 0.0%

• Oy kullanan toplam üye
    0

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
Arkadaşlar ürün sıfır gibi 1900tl anlaştık paramgüvende ile alıyorum ana monitör artı dik yan moniör olarak kullanacağım. Geçmiş olsun or Hayırlı olsun.

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Ürün sıfır gibiyse hayırlı olsun. masamın arkası uygun olsa ben de çekeceğim de uymuyor

TheFaLcoN

80+ Bronze
Ürün sıfır gibiyse hayırlı olsun. masamın arkası uygun olsa ben de çekeceğim de uymuyor
Masayı delip de kullanabilirsiniz benimde masanın arka kısmı uymuyor genel tercih edilen yöntemi kullanamadım bu sebeple ama direk masaya delik açıp somunla sıkılıyor benim için daha iyi oldu.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Masayı delip de kullanabilirsiniz benimde masanın arka kısmı uymuyor genel tercih edilen yöntemi kullanamadım bu sebeple ama direk masaya delik açıp somunla sıkılıyor benim için daha iyi oldu.
hocam masamın arkası duvara bitişik delik açılıp yapılması çok mu zor acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

demek istediğim masanın duvara bitişikliğini çok mu engelliyor arkada fazla bombe mi bırakıyor? eğer 5 10cm bir şey bırakacaksa delik açayım diyorum.

TheFaLcoN

80+ Bronze
hocam masamın arkası duvara bitişik delik açılıp yapılması çok mu zor acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

demek istediğim masanın duvara bitişikliğini çok mu engelliyor arkada fazla bombe mi bırakıyor? eğer 5 10cm bir şey bırakacaksa delik açayım diyorum.
evet biraz boşluk bırakıyor ben delik takıp kullanmayı tercih ettim ki zaten masamda arkada boşluk yok mecbur bu yöntemi tercih ettim lakin yinede memnun kaldım. Daha sağlam oluyor emin olabilirsin.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet biraz boşluk bırakıyor ben delik takıp kullanmayı tercih ettim ki zaten masamda arkada boşluk yok mecbur bu yöntemi tercih ettim lakin yinede memnun kaldım. Daha sağlam oluyor emin olabilirsin.
tamamdır hocam sağolun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,556
Üyeler
171,942
Son üye
Gravewormszr
Top Bottom