Yozgatlııı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,319
Arkadaşlar ürün sıfır gibi 1900tl anlaştık paramgüvende ile alıyorum ana monitör artı dik yan moniör olarak kullanacağım. Geçmiş olsun or Hayırlı olsun.
Masayı delip de kullanabilirsiniz benimde masanın arka kısmı uymuyor genel tercih edilen yöntemi kullanamadım bu sebeple ama direk masaya delik açıp somunla sıkılıyor benim için daha iyi oldu.Ürün sıfır gibiyse hayırlı olsun. masamın arkası uygun olsa ben de çekeceğim de uymuyor
Ürün sıfır gibiyse hayırlı olsun. masamın arkası uygun olsa ben de çekeceğim de uymuyor
hocam masamın arkası duvara bitişik delik açılıp yapılması çok mu zor acaba?Masayı delip de kullanabilirsiniz benimde masanın arka kısmı uymuyor genel tercih edilen yöntemi kullanamadım bu sebeple ama direk masaya delik açıp somunla sıkılıyor benim için daha iyi oldu.
evet biraz boşluk bırakıyor ben delik takıp kullanmayı tercih ettim ki zaten masamda arkada boşluk yok mecbur bu yöntemi tercih ettim lakin yinede memnun kaldım. Daha sağlam oluyor emin olabilirsin.hocam masamın arkası duvara bitişik delik açılıp yapılması çok mu zor acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
demek istediğim masanın duvara bitişikliğini çok mu engelliyor arkada fazla bombe mi bırakıyor? eğer 5 10cm bir şey bırakacaksa delik açayım diyorum.
tamamdır hocam sağolunevet biraz boşluk bırakıyor ben delik takıp kullanmayı tercih ettim ki zaten masamda arkada boşluk yok mecbur bu yöntemi tercih ettim lakin yinede memnun kaldım. Daha sağlam oluyor emin olabilirsin.