chainbneww
80+
- Reaksiyon skoru
- 103
Yks için planer olarak kullanıyordum bedava sürümü bitti onun yerine kullanabileceğim bir uygulama varmı yoksa 230tlye yıllık üyelik almalımıyım
Apple notlara göre kullanımı daha kolay. Kitaplarım vs içinde kullanımı çok daha kolay kesinlikle ve bana göre satın alınabilirNeden böyle bir şeye para vermek istiyorsun?
Hazır şablon kullanabileceğim bu kadar kolay bir uygulama bildiğim kadarıyla yok varsa bilgi alma amaçlı zaten açtım konuyu yazdığımı tekrar oku benceNeden böyle bir şeye para vermek istiyorsun?
Hazır şablon kullanabileceğim bu kadar kolay bir uygulama bildiğim kadarıyla yok varsa bilgi alma amaçlı zaten açtım konuyu yazdığımı tekrar oku bence
Apple notlara göre kullanımı daha kolay. Kitaplarım vs içinde kullanımı çok daha kolay kesinlikle ve bana göre satın alınabilir
Daha kompakt mesela kütüphaneye giderken yanımda defter götürmeme gerek kalmıyor aylar önce ne çalıştığımı kolayca bulabiliyorum depolama anlamında rahatlatıyor kısacaDerdim neden uygulamaya para veriyorsun. Normal kalem kağıt yeterli gelmiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bence saçma bir satınalım olur.
Daha kompakt mesela kütüphaneye giderken yanımda defter götürmeme gerek kalmıyor aylar önce ne çalıştığımı kolayca bulabiliyorum depolama anlamında rahatlatıyor kısaca
Başta normal bir üslup ile sorsaydınız normal bir şekilde cevap alırdınızHeh. Laf sokmaya çalışmadan önce açıklamaya gayret etsen misler gibi anlaşacağız. Benim zamanımda yoktu böyle şeyler, her tarafa not defterleri götürürdük. Yaşlanmak kötü bir şey be.
Neden böyle bir şeye para vermek istiyorsun?
Başta normal bir üslup ile sorsaydınız normal bir şekilde cevap alırdınız
Ben goodnotes kullanıyorum ve işime çok yaradı. Goodnotes'un one-time payment üyeliğini aldım ben. İkisi de aynı işlevlere sahipler zaten. Alınır bence yıllık 230 lira aylığa vurduğunda 20 liraya bile gelmiyor.Yks için planer olarak kullanıyordum bedava sürümü bitti onun yerine kullanabileceğim bir uygulama varmı yoksa 230tlye yıllık üyelik almalımıyım