Neler Yeni

Note 11 Pro Ve Mi 11 lite

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Merhabalar bu iki cihazdan birini almayı düşünüyoruz ancak hangisi daha iyi olur karar veremedik. Kamera çözünürlüğü, uzun ömürlü olması ön planda. Rakipler mi bilmiyorum ancak fiyatları nerdeyse aynı olduğu için kararsız kaldık.

Siz hangisini tercih ederdiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
note 11 pro bence

Atyxah

80+ Silver
mi 11 lite kesinlikle
Mesaj otomatik birleştirildi:

özelliklerine çok bakmamak lazım redmi sonuçta diğeri mi yani mi varken redmi almak saçmalık ben de redmi kullanıyorum hatta şuan telefondan yazıyorum çevremde ailemde herkes redmi kullanıyor eğer samsung iphone veya mi kullanma imkanınız varsa redmi kesinlikle almayın aldırmayın

ama benim için özellik olsun yeter malzeme kalitesiymiş yazılımmış hatalarmış önemli değil derseniz orası da size kalmış

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhabalar bu iki cihazdan birini almayı düşünüyoruz ancak hangisi daha iyi olur karar veremedik. Kamera çözünürlüğü, uzun ömürlü olması ön planda. Rakipler mi bilmiyorum ancak fiyatları nerdeyse aynı olduğu için kararsız kaldık.

Siz hangisini tercih ederdiniz ?
Mi 11 Lite dediğiniz 5G NE olan versiyon ise onu alın gayet iyi cihaz o. Note 11 Pro Plus 5G yi bile ezer geçer.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 11 Lite dediğiniz 5G NE olan versiyon ise onu alın gayet iyi cihaz o. Note 11 Pro Plus 5G yi bile ezer geçer.
5g değil hocam. 4g olan versiyon. Bu 5g imei atmak çok uğraştıyormuymuş neymiş. Kaçak cihazların ikiside.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
5g değil hocam. 4g olan versiyon. Bu 5g imei atmak çok uğraştıyormuymuş neymiş. Kaçak cihazların ikiside.
Yine Mi 11 Lite başta işlemci ve tasarım olmak üzere bazı konularda önde ve tercihim o yönde olurdu ama Note 11 hızlı şarj, 120Hz ekran, kamera gibi bazı konularda üstün o yüzden sanırım Note 11 Pro bu durumda daha mantıklı oluyor.

Hem işlemci mediatek olduğu İçin kaçak İMEİ işi kolay olur. SD genelde limitler koyuyor oraya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,859
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7