Öneri Note 20 Ultra yı nerden almalıyım?

Armanc

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
543
Getmobil mi Easycep mi?
6 yıldır Irak’tan aldığım Note 10+ telefonumun yerine imei kaydı olan bir telefon almak istiyorum ama şu anki telefonumdan daha alt bir model olmasını da istemiyorum. Yeni S Ultralar çok pahalı olduğundan Note 20 Ultra almaya karar verdim ama nereden en ucuza ve mümkünse sıfır bir tane bulabileceğimi bilemiyorum.
Bütçem 18k ama en ucuz ve en sağlamını nerden bulabileceğimi bilemiyorum.

Son düzenleme:
Getmobil mi Easycep mi?
6 yıldır Irak’tan aldığım Note 10+ telefonumun yerine imei kaydı olan bir telefon almak istiyorum ama şu anki telefonumdan daha alt bir model olmasını da istemiyorum. Yeni S Ultralar çok pahalı olduğundan Note 20 Ultra almaya karar verdim ama nereden en ucuza ve mümkünse sıfır bir tane bulabileceğimi bilemiyorum.
Bütçem 18k ama en ucuz ve en sağlamını nerden bulabileceğimi bilemiyorum.
bir tek yenilenmiş telefon var o paraya oda alınmaz direk note 20 ultrada 18k ya alınmaz 0 s21fe 2.nesil alın daha iyi yada ikinci elde s23 s23fe vs. bakınf

bir tek yenilenmiş telefon var o paraya oda alınmaz direk note 20 ultrada 18k ya alınmaz 0 s21fe 2.nesil alın daha iyi yada ikinci elde s23 s23fe vs. bakın
S21fe güzel seçenek de ben note serisine alışığım kalemi aktif olarak kullanan birisiyim. Kullanmayan birisi olsam tabii ki s21 fe
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@mucel hocam bu nasıl?

S21fe güzel seçenek de ben note serisine alışığım kalemi aktif olarak kullanan birisiyim. Kullanmayan birisi olsam tabii ki s21 fe
note 20 ultranın güncellemesi 14 te durdu s21 fe 16 veya 17 yide alıcak işlemcisi vs.de daha güçlü ama ille note 20 ultra derseniz 2.el bakın yada telefonculara yenilenmiş telefonlardan daha iyidir

@mucel hocam bu nasıl?
yenilenmiş telefon almayın

Tekn
note 20 ultranın güncellemesi 14 te durdu s21 fe 16 veya 17 yide alıcak işlemcisi vs.de daha güçlü ama ille note 20 ultra derseniz 2.el bakın yada telefonculara yenilenmiş telefonlardan daha iyidir

teknosa da güvence falan olmaz mı? Satıcı getmobilmiş 😂

A kalite telefonlarda hiç parçası değiştirilmemiş diye geçiyor

Tekn

getmobilmi:D ölseniz yine almayın adamların sattığı 10 telefondan 1 kişi memnun kalıyor oda sorunları fark edemiyor

Orijinal parçaymış değiştirilmemiş değil

Tekn

yalan atıyorlar parçası değişmemiş olsa bile içindeki bileşenlerin ömrü dolmuş oluyor telefon fazla ısınıyor vs. 2.el alın

Knox tan çok çektim o yüzden orijinal yazılım garantisi falan varsa bildiğiniz model?

0mı 2.elmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,394
Üyeler
186,478
Son üye
trendyolcu92
Geri