Neler Yeni

Android NOTE8 PRO WHATSAPP SESLİ MESAJ DİNLEME

cagriunveren

80+ Bronze
Dostlar merhaba,
Redmi Note8 Pro kullanıcısıyım. Telefondan memnunum fakat bir özelliğinden çok şikayetçiyim. Gerçi özellik mi değil mi bilmiyorum ama. Whatsapptan gelen sesli mesajları dinlemek için açtığım zaman ekranı kapatıp kulakla dinleme moduna alıyor. Bazen de kafasına göre hoparlörden dinliyor. Bunun çözümü yok mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Kerem Baysal
Dostlar merhaba,
Redmi Note8 Pro kullanıcısıyım. Telefondan memnunum fakat bir özelliğinden çok şikayetçiyim. Gerçi özellik mi değil mi bilmiyorum ama. Whatsapptan gelen sesli mesajları dinlemek için açtığım zaman ekranı kapatıp kulakla dinleme moduna alıyor. Bazen de kafasına göre hoparlörden dinliyor. Bunun çözümü yok mu?
Arkadaşımda aynı telefon vardı bi telefoncuya götürdük ses açma kapama tuşlarına ve kapat aç tuşuna aynı anda 3 kere basınca sorun düzelmişti geçen sene eğer bu bug hala işe yarıyorsa bir dene istersen.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bir yerde cihazın sesli mesaj dinlerken telefonun gelen bir aramaya cevap verildiğini sanıp ekranı kapatıyor diye görmüştüm. Yani telefonun ahızesindeki o küçük sensörleri elinle kapatırsan düzelirmiş galiba. Dene bi.

cagriunveren

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yerde cihazın sesli mesaj dinlerken telefonun gelen bir aramaya cevap verildiğini sanıp ekranı kapatıyor diye görmüştüm. Yani telefonun ahızesindeki o küçük sensörleri elinle kapatırsan düzelirmiş galiba. Dene bi.
Çok sinir bozucu kanka ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşımda aynı telefon vardı bi telefoncuya götürdük ses açma kapama tuşlarına ve kapat aç tuşuna aynı anda 3 kere basınca sorun düzelmişti geçen sene eğer bu bug hala işe yarıyorsa bir dene istersen.
Deniyorum umarım olur :D

YusufShn01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
Yusuf Emre Şahin
Dostlar merhaba,
basit bir cozumu var. telefonun ekranını ve özellikle ekranın üst kısmını güzelce temizle ve sesi dinlerken üst kısıma dokunma bu şekilde sorunun çözülür

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,403
Üyeler
161,452
Son üye
facilito
Top Bottom