Neler Yeni

Notebook için sizce hangi Ram almalıyım?

Alphium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
Merhaba, ben oyuncu laptopuma sahibim ve onun için ekstra ram almayı planlıyorum. Hali hazırda 8GB takılı ram var, ekstra slotuda değerlendirmek alına arıyorum ve bu ikisini buldum. 16 gb ram arasında 200-300 tl var fakat zaten laptop olduğu için gerek görmedim.

Sizce hangisini almalıyım, ya da başka önerebileceğiniz var mıdır? Laptop anakartı DDR4

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kürşat
Merhaba, ben oyuncu laptopuma sahibim ve onun için ekstra ram almayı planlıyorum. Hali hazırda 8GB takılı ram var, ekstra slotuda değerlendirmek alına arıyorum ve bu ikisini buldum. 16 gb ram arasında 200-300 tl var fakat zaten laptop olduğu için gerek görmedim.

Sizce hangisini almalıyım, ya da başka önerebileceğiniz var mıdır? Laptop anakartı DDR4
Kingston da aynı para hocam şu linkten kingston al
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-crucial-8-gb-3200-mhz-cl22-cb8gs3200e-ddr4-fiyati,708019316.html
buda en kaliteli ram markalarından buda alınabilir

Alphium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-crucial-8-gb-3200-mhz-cl22-cb8gs3200e-ddr4-fiyati,708019316.html
buda en kaliteli ram markalarından buda alınabilir
Teşekkür ederim, üstteki samsungu CL değeri düşük olduğu için hoşuma gitti. Sizce çok önemi var mı? Ve laptop en fazla kaç mhz destekliyor bunu nasıl öğrenirim

Shiwoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Kürşat
Teşekkür ederim, üstteki samsungu CL değeri düşük olduğu için hoşuma gitti. Sizce çok önemi var mı? Ve laptop en fazla kaç mhz destekliyor bunu nasıl öğrenirim
tam modelini atın bakayım genelde 3000mhz dir ram kaliteli olsun bence cl önemli ama o kadar onatmaz crucial almanı öneririm

Alphium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam modelini atın bakayım genelde 3000mhz dir ram kaliteli olsun bence cl önemli ama o kadar onatmaz crucial almanı öneririm
Laptop 3200 mhz destekliyor. O
samsung sanırsam satıcıdan kaynaklı pekde güvenilir değil. Bir kaç araştırma sonucu RAMlerin birbiriyle uyumlu olması gerektiğini öğrendim, JEDEC vb, bunu nasıl öğrenirim veya anlarım.

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ahmet Aslan

Hocam pc de hangisi takılıysa aynı marka model takmanı tavsiye ediyorum

Top Bottom