Düzenleme çok basit aslında notepad ileElimde bir adet skript var çok ufak düzenlenmesi gerekiyor ama yapamadım... Buraya yazamadım tamamı baya uzun anlayan var mı?
Evet doğru minecraft, kodlama derken şöyle, örneğin notepadde ürünü tekil fiyat olarak nasıl ekleyeceğim bilmiyorum. all şekilde sattırıp tek fiyat verebiliyorum ya da tekli sattırıp tek fiyat.. ben all şekilde satınca ürün başı fiyat girmek istiyorum olmuyor.Notepad++ kodlaması diye bir şey yok, Notepad++ bir kod editörü. Skript dediğiniz şey Minecraft sunucularında kullanılan şey mi?
Yardımcı olabilir misiniz? discordunuz varsa ekleyebilirmDüzenleme çok basit aslında notepad ile
Yardımcı olurdum tabii ki fakat şuan bilgisayarda değilim,ancak yarın bakabilirim akşamEvet doğru minecraft, kodlama derken şöyle, örneğin notepadde ürünü tekil fiyat olarak nasıl ekleyeceğim bilmiyorum. all şekilde sattırıp tek fiyat verebiliyorum ya da tekli sattırıp tek fiyat.. ben all şekilde satınca ürün başı fiyat girmek istiyorum olmuyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yardımcı olabilir misiniz? discordunuz varsa ekleyebilirm
Bekliyorum hocamYardımcı olurdum tabii ki fakat şuan bilgisayarda değilim,ancak yarın bakabilirim akşam