Nothing phone 1 256gb 12500💥💥 nothing phone 2a 19600 cmf buds 2 1886lira

0je1907

80+
Reaksiyon skoru
29
Fırsat kurdu temu mağazasında gördüm
Kulaklıklarda indirimde
Cmf Buds 2 1886lira
Kasım İndirimlerinde 10 K'dan Satıldı Kaç Tane Almayan O Zaman Şimdi Hiç Almasın

Temu dan yatan bakiye ile kulaklığı alsam mı kalitesi nasıldır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler 2 tane satın aldım inş gönderirler

Son düzenleme:
2a nın çerçevesini 3a dan daha çok beğeniyorum ama mağazaya güvenemedim. Şikayetvar sitesinde hep yenilenmiş cihazları sıfır diye sattığı yazıyor. Aracı temu olduğu için iade çok zor gibi

2a nın çerçevesini 3a dan daha çok beğeniyorum ama mağazaya güvenemedim. Şikayetvar sitesinde hep yenilenmiş cihazları sıfır diye sattığı yazıyor. Aracı temu olduğu için iade çok zor gibi
Fırsat kurdu yetkili satıcı. Cepport'un Web sitelerinde satış mağazası. Ben 1 adet 3a ve tanıdığıma aynı satıcıdan 2 tane cmf aldırdım, hiçbirinde sorun yaşamadım. Cmfnin faturasını evofone sitesine yükledim garanti 4 yıl oldu. 3anın yanında 1.5klık adaptör hediye olarak verildi.

Fırsat kurdu yetkili satıcı. Cepport'un Web sitelerinde satış mağazası. Ben 1 adet 3a ve tanıdığıma aynı satıcıdan 2 tane cmf aldırdım, hiçbirinde sorun yaşamadım. Cmfnin faturasını evofone sitesine yükledim garanti 4 yıl oldu. 3anın yanında 1.5klık adaptör hediye olarak verildi.
Cmf den memnun musunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,695
Üyeler
185,930
Son üye
Gustavop
Geri