HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,929
o nasıl olacak ???Şunu kuponsuz 9499TL den verseler 5K ya getirecem cihazı direkt ama vermiyorlar![]()
o nasıl olacak ???Şunu kuponsuz 9499TL den verseler 5K ya getirecem cihazı direkt ama vermiyorlar![]()
Vergi iadesi.o nasıl olacak ???![]()
Hiç denk gelmedim, genelde siyahtı.beyazindan sattılar mi?
Ne %50 vergi iadesi mi yapıyorlar ?Vergi iadesi.
Mevzu fiyatından ziyade faturada kılıf olmasındaŞunu kuponsuz 9499TL den verseler 5K ya getirecem cihazı direkt ama vermiyorlar![]()
40%a yakınNe %50 vergi iadesi mi yapıyorlar ?
Telefona ödenen ötv yi kdv yi falan geri iade ediyor işte devlet. Malum bizde de vergiler fazla birazcıkNe %50 vergi iadesi mi yapıyorlar ?
Bu faturayı kim nasıl 9499 olarak kestirmiş? Hiç bu fiyata satıldı mı bu? Bir de kılıfı çıkartmak için firmayla görüşülebilir böyle bir şey olduysa düzenleme yaparlar bence.Mevzu fiyatından ziyade faturada kılıf olmasında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
40%a yakın
Fatura bana ait daha önce konusunu açtım. Pasajdan alanlar kupon ile bu şekilde aldıTelefona ödenen ötv yi kdv yi falan geri iade ediyor işte devlet. Malum bizde de vergiler fazla birazcık
Bu faturayı kim nasıl 9499 olarak kestirmiş? Hiç bu fiyata satıldı mı bu? Bir de kılıfı çıkartmak için firmayla görüşülebilir böyle bir şey olduysa düzenleme yaparlar bence.
Güncelleme: Bi'öğrenci sitesine öğrenci belgesiyle kaydolanlara pasajda tanımlı 500tl kupon veriyor.
![]()
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili)
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Ama gene de vergisiz telefondan faydalanabilceğinizi zannetmiyorum. Yanında hediye gelen kılıfta faturalandırılmış. Ama belki satıcıyla konuşarak halledilebilir
Mevzu fiyatından ziyade faturada kılıf olmasında
40%a yakın
7. sınıf öğrencisi faydalanabiliyor mu bu vergi iadesinden?Telefona ödenen ötv yi kdv yi falan geri iade ediyor işte devlet. Malum bizde de vergiler fazla birazcık
Bu faturayı kim nasıl 9499 olarak kestirmiş? Hiç bu fiyata satıldı mı bu? Bir de kılıfı çıkartmak için firmayla görüşülebilir böyle bir şey olduysa düzenleme yaparlar bence.
Hayır tabii ki7. sınıf öğrencisi faydalanabiliyor mu bu vergi iadesinden?
sadece kdv iade olmuyor mu?
Yüksek öğretim minimum7. sınıf öğrencisi faydalanabiliyor mu bu vergi iadesinden?
sadece kdv iade olmuyor mu?