Yardım Nove 5p yardımcı olurmusunuz

cubey

80+
Reaksiyon skoru
41
Merhabalar ayın 7 de sipariş vermiş olduğum ürün bugün teslim edildi kulaklıkta bir müzik veya ses gelmeyince uğultu gibi bir ses geliyor ve rahatsız edici acaba bunun bir çözümü var mı neyden kaynaklı olabilir ?

Hocam tarif ettiğin sorun dip sese benziyor sipariş ettiğiniz ulaklık neydi tam olarak ?

Steall series nova 5p
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullandığım cihazda monster abra a5 v17.2
Hocam öncelikle aynı cihaza sahibim bahsettiğiniz soruna sahip değilim size tavsiyem önce ses sürücüleri bi kaldırın steelseriesin uygulamasını kaldırın kulaklığı resetleyin ve tekrar en baştan bir kurulum deneyin

Hocam öncelikle aynı cihaza sahibim bahsettiğiniz soruna sahip değilim size tavsiyem önce ses sürücüleri bi kaldırın steelseriesin uygulamasını kaldırın kulaklığı resetleyin ve tekrar en baştan bir kurulum deneyin
kral ben o kadar hakim değilim bana bu konuda yardımcı olabilirmisin

Merhabalar ayın 7 de sipariş vermiş olduğum ürün bugün teslim edildi kulaklıkta bir müzik veya ses gelmeyince uğultu gibi bir ses geliyor ve rahatsız edici acaba bunun bir çözümü var mı neyden kaynaklı olabilir ?
Mic sidetone var o açık mı ?

sidetone kapat, kulaklık ledini ya tam aç yada tam kapa, ara seviyeler pwm gürültüsü yapar

1762889418434.webp

mikrofon volumude kapatıyım mı kral

Alıntıyı görüntüle
Ben mikrofonu kullanmadığım için kapattım mikrofonu, Eğer sen kullanıyorsan sidetone kapat, Volume limiteri aktif hale getir

Ben mikrofonu kullanmadığım için kapattım mikrofonu, Eğer sen kullanıyorsan sidetone kapat, Volume limiteri aktif hale getir
1762889732486.webp

Geri