İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,044
Türkiye mersine akuyu nükler enerji santrali yapıyor sizce bu proje saçma mı yoksa mantıklı mı
mantıklıTürkiye mersine akuyu nükler enerji santrali yapıyor sizce bu proje saçma mı yoksa mantıklı mı
Türkiye'nin enerji ithalatı faturası geçen yıl bir önceki yıla göre yüzde 4,2 azalarak 41 milyar 184 milyon 553 bin dolara düştü. (2019)Türkiye mersine akuyu nükler enerji santrali yapıyor sizce bu proje saçma mı yoksa mantıklı mı
Kimse kullanmıyor de mi?Ülkenin ihtiyacı çok.
Bazı teknolojisi gelişmiş ülkeler gibi yenilenebilir enerjiye gerekli yatırımı yapamıyoruz.
E haliyle nükleer santral gerekli hale geliyor.
Hiç bir zaman bir nükleer santrali doğru bulmam.
Ancak enerji üretimi için maalesef başka çözümü yok.
Türkiyede 478 tane hidroelektirik santrali var 534 tane ise yapılması planlanıyor planlananların 160 ı yapım asamasında ve günes paneli fabrikası yapıldı.Ülkenin ihtiyacı çok.
Bazı teknolojisi gelişmiş ülkeler gibi yenilenebilir enerjiye gerekli yatırımı yapamıyoruz.
De mi tüm dünya yenilenebilir kullanıyor?Ülkenin ihtiyacı çok.
Bak beyin yerine jelibon taşıyan arkadaşım.De mi tüm dünya yenilenebilir kullanıyor?
Alıntıyı görüntüle
![]()
Energy Production and Consumption
Explore data on how energy production and use varies across the world.ourworldindata.org
AwRupğa NüqqEr SanqtragLeri qapAtTı. Bİz dE daĞa NüqqEr SanqtrAL aÇıQyOq.Türkiye mersine akuyu nükler enerji santrali yapıyor sizce bu proje saçma mı yoksa mantıklı mı
hocam mantıksız desem bir şey değişcekmi? bence mantıklıTürkiye mersine akuyu nükler enerji santrali yapıyor sizce bu proje saçma mı yoksa mantıklı mı
Zaten nükleer santral ihtiyaç olduğu için yapılıyor ve bunu reddeden yok. Kimse nükleer santral yaparak orgazm olmuyor!Bak beyin yerine jelibon taşıyan arkadaşım.
Ben yukarıda tüm dünya yenilenebilir enerji mi kullanıyor dedim?
İhtiyacımız var.
Bunu reddetmedim.
Mecbur yapılacak.
Karşı çıkmadım.
Sadece ne şartta olursa olsun ben nükleer santrali desteklemem.
O kadar.
Çevreye verdiği zarar çok fazla.
Allah korusun başımıza gelecek bir faciada ülke 10 yıllar boyunca etkisinden çıkamaz.
Ben ülkede yapılan yenilebilir enerji yatırımlarına laf söylemedim.
Sadece yapmamız gerekeni yapmıyoruz.
Bu ülkenin ihtiyaçlarını karşılamıyor.
Mecbur nükleer enerjiye yöneliyoruz.
Bu akplilerin hayal aleminde ne var anlamıyorum.
Eleştirsek karşı çıkıyorlar doğrulasak başka bir kulp buluyorlar
Riski çok aklıma nükleer santral deyince çernobil faciası geliyorÜlkenin ihtiyacı çok.