Aynı ürün değil çünküBu kadar fiyat farkı olması garip aynı ürün üretim yeri farklı diye
hocam nutella alman menşei olanda bir firma ile anlaşılmıyor bu nedenle nakliyesi ve vergisi daha yüksek olabilirBu kadar fiyat farkı olması garip aynı ürün üretim yeri farklı diye
Mobildeyim bir türlü düzeltemedim reis fotoğraflarin arasına çizgi koyacaktim onuda yapamadımFotoğrafı daha büyük koysaydınız, pek görünmüyor...
Aynı ürün üretim yeri farklı ama bunun Tata bukadar etki etmemesi lazım birçok farklılık var bizdekinde hep kısılmış ürün bizdekiAynı ürün değil çünkü
orada yuzde x fındık koyuyorlar bızde tatlandırıcı cartcurt en sonda yuzde 1 falan fındık atıyolardır. ıcındekılerı okumak lazım. yurtdısında x marka bırsey yıyıp turkıyede aynısını yıyenler vılırler farkı. Buradki bircok marka fıyattan kırpmak ıcın tatlandırıcı vb maddelere abanıyolar.
aynen almanyada üretilenle türkiyedekinin alakası yok birbiriyle.almanya da üretilen baya lezzetliyurt dışından gelmesi de bir etken ama alman menşei daha kalitelidir muhtemelen
Keşke bu ayrım olmasaorada yuzde x fındık koyuyorlar bızde tatlandırıcı cartcurt en sonda yuzde 1 falan fındık atıyolardır. ıcındekılerı okumak lazım. yurtdısında x marka bırsey yıyıp turkıyede aynısını yıyenler vılırler farkı. Buradki bircok marka fıyattan kırpmak ıcın tatlandırıcı vb maddelere abanıyolar.
Aynı ürün değil hocam sana şunu söyleyeyim türkiyede nefret ettiğin bi ürünü yurtdışında sevebilirsin tam terside geçerliBu kadar fiyat farkı olması garip aynı ürün üretim yeri farklı diye