İyi fiyat bilgisayarım kötü olsaydı net alırım çünkü RAMAZAN geliyor RAMAZAN da oyuna akmak eğlenceli oluyorAlıntıyı görüntüle
Kodların 27 Mart 2022 saat 23:59’a kadar süresi var.
Son kullanma tarihi 1 Nisan a kadar uzatıldı az önce haberiniz olsun
TR ye sunucu getirdiler sonra düzeldi diyorlar hocamPatates sunucuları düzeltmek yerine, indirim yapıyorlar. Almayın aldırmayın bence![]()
TR'deki sunucular iyi deniyordu hocam. Kendim bizzat kullanmadım ama.Patates sunucuları düzeltmek yerine, indirim yapıyorlar. Almayın aldırmayın bence![]()
Yalan be sunucuları beş para etmezTR ye sunucu getirdiler sonra düzeldi diyorlar hocam
Daha dün bir arkadaş 1000/1000 internet ile kasmalar-donmalar-pixellenmeler yaşıyordu.TR ye sunucu getirdiler sonra düzeldi diyorlar hocam
Ben bilmiyorum test eden varsa yazsınSunucuları berbat kampanya yaparak
Yalan be sunucuları beş para etmez
Ben 20 ile hiç denemeyeyim o zamanDaha dün bir arkadaş 1000/1000 internet ile kasmalar-donmalar-pixellenmeler yaşıyordu.
Ben 28 ile, Avrupa sunucularında oynuyordum. pixellenme olmuyordu. Warframe'de 1080p 30 fps oynuyordum. Apexte 1080p30fps. DBD'de aynı şekil.Ben 20 ile hiç denemek için almayayım o zaman![]()
kullanıyorum aldığın paraya yazık xcloud bundan daha iyi betada olmasına rağmen 50 tl ye 100lerce oyunBen bilmiyorum test eden varsa yazsın
Beleşe sıraya girip ücretsiz deneyimleyebilirsin hocamBen 20 ile hiç denemek için almayayım o zaman![]()