Neler Yeni

🔥İndirim 🔥NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu 2200₺!🔥(Tekrardan İndirimde x2)

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Uçar
benimde ihtiyacım var ama masada önüme koysam dikkat dağıtır biraz uzakta dursa sesimi algılar mı sorun çıkarır mı ne diyorsunuz

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Lloyd
Hocam bende almayı düşünüyorum. Solocast yada quadcast bekleyecektim sizin gibi kasım ayında. Nasıl bir şey bu alınır mı ? kol gibi masaya takma apartı ilede kullanılabiliyor mu ?
Fiyatına göre gayet güzel mikrofon. 2. el tarafında da güzel ürünler var bu fiyata; JBL Quantum Stream, Maono PD200X gibi, ama sıfır ürün bazında alınır her türlü. Yanında boom arm adaptörü de geliyor, herhangi bir masa standıyla kullanılabiliyor.

Alsam mı ki gerek varmı sizce
Bu bütçede 0 olarak daha iyi ses veren mikrofon yok, öyle söyleyeyim.

Hocam yayın yapacagım ilk defa. Mic alacağım ama çok bir test edeni yok özellikle tr de. hyperx solo ve quadcast ile ve fifne ile arasında ne kadar fark vardır ? memnun kalınır mı ? quadcastin falan fiyatları zaten çok pahalı. Kasım indirimi beklenmeli mi
Hangisi daha iyi acaba hiç anlamıyorum. yaş oldu 28 tekrarda şu pc olayına sardım 10 sene sonra
NZXT'nin ses kalitesi biraz daha iyi ama Quadcast bas sesleri daha iyi iletiyor, yakın sayılırlar genel olarak. Quadcast indirime girse de 3K altına düşmeyeceği için muhtemelen alınmaz. Kasım'ı bekleyecektim ben ama indirim bitmeden sipariş geçip, daha iyi bir indirim görürsem önümüzdeki ay 2. elden okutmayı düşünüyorum. Zaten NZXT'nin 2. el piyasa fiyatı 2,6K'dan başlıyor şu anda.

Valla quadcast indirime girer mi diye kolluyorum etrafı , buna da iyi demişsiniz de acayip tel maşa duruyor ya bu. Bi de quadcasti yıllarca kullanan yayıncılar var ve ses kalitelerini beğeniyorum hepsinin. Güvenemedim pek içime sinmedi ne diyorsunuz
YT'de karşılaştırmaları var. Birbirine yakınlar ve bit rate/sample rate olarak NZXT önde. Quadcast'in 4 kutup deseni olması avantajı var ama sadece oyun/yayın/DC için kullanılacaksa mikrofon zaten ihtiyaç olmayacak.

benimde ihtiyacım var ama masada önüme koysam dikkat dağıtır biraz uzakta dursa sesimi algılar mı sorun çıkarır mı ne diyorsunuz
Yakından konuşmak daha iyi olacaktır çünkü kondenser mikrofon olduğu için dış sesleri daha az alması için kazanç ayarını azaltıp mümkünse boom arm ile ağıza yakın konumlandırmak gerekiyor.

NZXT Capsule Yayıncı Mikrofonu mu? Yoksa Fifine AM8 Stüdyo Mikrofonu mu?
Ortamda ses varsa veya XLR arabirimine ihtiyaç duyuluyorsa AM8, diğer türlü NZXT tercih edilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İsikli misikli degil begenmedim
Şakadır umarım.

bana kötü geldi
Fiyatına göre gayet iyi.

Son düzenleme:

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Emre
Sipariş veren veyahut kullanan var mı ?

buraktpl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Burak Topal
benim eleman geldi şimdilik küçük bir ses kaydı aldım sonuçtan memnunum 10 üzerinden 8 veririm konuyu paylaşan arkadaşa teşekkürler 👍

Ekler

• WhatsApp Image 2024-10-18 at 19.49.52.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-18 at 19.49.52.jpeg
    399.1 KB · Hit: 90

flyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Yiğit Metinkale
Bende aldım konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.

Sey kayıtlarında çok temiz ses aldım üzerindeki çark sayesinde istediğim zaman sesin seviyesini ayarlayabiliyorum malzeme kaliteside 10/10

Teşekkürler.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Lloyd
Siyah rengi tekrardan indirime girmiş değerli üyeler. Güncelledim konuyu, buyrunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,890
Üyeler
162,745
Son üye
kaanakyol10
Top Bottom