fcieaksit
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet anakartı zaten oturtturdum güzelde oturdu birazcık çizdim arkayı insallah bir sey olmaz ağır geldi neyseanakartı kasaya oturtmuş zaten problemini anlayamadım fabrika anladığım kadarıyla sana yedek standoff ayak göndermiş anakartında boşluk oluşursa kasaya monte edebileceğin onları da kasaya montajını yaparken en alttaki vidalar ile kurulum yapacaksın
Evet kasa kendinden onattığınız zoomlanmış görselde anakartın ortasındaki boşluğa denk gelecek bir vidamı deni ayak mı deni sahip
Oraya zaten cuk diye oturdu şimdi benim anlamadığım gelen vida poşetlerinde standoff yazıyor bu poşeti ben kullanacakmıyım yoksa bu poşet yedek falanmı
Dediğiniz anakartta boşluk oluşursa
Boşluk oluştuğunu nasıl anlayacağım bilmiyorum
Yazdığınız metinde boşluk oluşursadan sonrası bende yok anlamadım nasıl test edeceğimide bilmiyorum en alttaki vidalar hexagon screw 6-32 x 6 mm
Yazması uzun sürüyor telefondan bakıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dediğinizi şimdi anladım o kablo baya uzun ekran kartını takarken yeterince yer olur diye düşünüyorum olmadı çikartır farklı şekilde takarım sıkıntı yok ama teşekkür ederim belirttiğiniz içinşöyleki 2. görüntüde göze çarpan usb kablosu ekran kartı soketi (pcı) üzerinden gelmiş onun yeri,ni değişmeniz gerek yoksa ekran kartını takarken kabloyu kastırmak zorunda kalacaksınız