Neler Yeni

NZXT Kasaları Neden Bu Kadar Pahalı?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Dostlar selam merak ettiğim konu bu kasalar neden bu kadar pahalı kendimce mantıklı bulmadığım şeyleri 1 2 3 diye yazacağım
1-Kasa Mesh değil
2-Kasa büyük değil ekran kartı uzunluk desteği ön tarafa sıvı soğutmasız 381mm ön tarafa sıvı soğutucu ile 325mm'e kadar destekliyor neden ön taraf çünkü üst için radyatör desteği yok ve şuan 3 fanlı bir çok ekran kartı modeli zaten bu uzunlukta ya sığmıyor ya da ucu ucuna sığıyor
3-2X 120mm fan ile geliyor bu fiyat bandında bence az ve üstüne ne kadar performans açısında önemsiz olsa da görünüm açısından iyi olan RGB'siz geliyor
4-Max 240mm radyatör desteği var ve sadece ön tarafa takılabiliyor
5-Nesnel bir eleştiri ama bana sorarsanız tasarımı da açıkcası o kadar iyi değil yani dümdüz bir kasa dümdüz sade tasarım sevenler için gayet iyi ama dostlar dümdüz ya Allah aşkına
Malzeme kalitesine vs lafım yok iyi olabilir vs ama bence bu kasa yerine alınabilecek daha iyi kasalar vardır diye düşünüyorum bu parayı hakettiğini düşünmüyorum siz ne düşünüyorsunuz?

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Hiç kullanmadım ama tahminen marka büyük olduğu için ve kaliteli kasalar. Yani düşse kolay kolay parçalanmaz. MSI, ASUS tarz.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç kullanmadım ama tahminen marka büyük olduğu için ve kaliteli kasalar. Yani düşse kolay kolay parçalanmaz. MSI, ASUS tarz.
Ama hocam kaç kişi hayatında kasa düşüreceğini düşünerek kasa alıyor
Ki hiç bir kasanın ben yüksek bir yerden düştüğü zaman içinde ki parçaları koruyabileceğini sanmıyorum ki korusa bile bu kadar pahalı olmamalı bence
NZXT almak biraz kazıklanacağını bilerek sırf sadelik hastası olduğun için kasa almak gibi bir şey.
He malzeme kalitesi çok iyi olabilir ona lafım yok. Ama yani malzeme kalitesi tamam da her şeyden kısılır mı be
Bende öyle düşünüyorum hocam parça kalitesi iyi olsa da normal değil yani bence bu fiyatlar

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Ama hocam kaç kişi hayatında kasa düşüreceğini düşünerek kasa alıyor
Ki hiç bir kasanın ben yüksek bir yerden düştüğü zaman içinde ki parçaları koruyabileceğini sanmıyorum ki korusa bile bu kadar pahalı olmamalı bence

Bende öyle düşünüyorum hocam parça kalitesi iyi olsa da normal değil yani bence bu fiyatlar
Yani orası da öyle ama onlar kasa içerisindeki parçaları korumak amaçlı kasa sağlamlığı yapalım diye bir şey düşündüklerini düşünmüyorum. Ki öyle olsa bu fiyatlara şükrederiz. Marketing işi daha çok göze batıyor bana göre.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kardeşim NZXT yazıyor ya hani NZXT kalite (!)

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yani orası da öyle ama onlar kasa içerisindeki parçaları korumak amaçlı kasa sağlamlığı yapalım diye bir şey düşündüklerini düşünmüyorum. Ki öyle olsa bu fiyatlara şükrederiz. Marketing işi daha çok göze batıyor bana göre.
Yani ben bilmiyorum dostum bu kasayı alanın ya parasının fazla olduğunu düşünürüm ya da markayı duyup he bu pahalıysa iyidir deyip aldığını düşünürüm

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Yani ben bilmiyorum dostum bu kasayı alanın ya parasının fazla olduğunu düşünürüm ya da markayı duyup he bu pahalıysa iyidir deyip aldığını düşünürüm
Öyle zaten. Ya da System build yapan insanlar da var. Değişik tarzda build denemek için satın alan var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Tasarım ve kalite artı olarak yeter artık mesh mesh mesh kafi beyler büyük markalar üst modellerinde mesh yapmazlar . Hava sirkülasyonu için sadece mesh olması yetmiyor

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve kalite artı olarak yeter artık mesh mesh mesh kafi beyler büyük markalar üst modellerinde mesh yapmazlar . Hava sirkülasyonu için sadece mesh olması yetmiyor
ama mesh olsa top level case level +999 olur.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Bahsettiğim nedenler?
Sadece mesh olmamasından bahsetmedim konu da
Ki bu söyledikleriniz bana sorarsanız artı olarak yetmez fiyatı çok çok fazla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,120
Üyeler
160,948
Son üye
Borann1905
Top Bottom