Neler Yeni

Nzxt Kraken Z53 Rl Krz53 3.271,84 TL

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
nk
Arkadaşlar bir çok markanın AIO sunu kullandım (CORSAIR , MSI , ASUS , XPG , THERMALTAKE , NZXT)
NZXT piramitin zirvesinde yer alır bence hem malzeme kalitesi ile hem sessizliği ile uzun ömürlülüğü sağlamlığı ile her türlü memnun eder.

😂 nzxt niye mi alırsın ? Sen alma kardeş
Ya kusura bakma da kozmetik güzelligi olmadıktan sonra arctic liquid freezerdan daha pahalı ve performansı daha düşük olan bir şey ancak fanboyluktan alınır. Z serisi ekranı görseli vs bir farkı var ama x serisi bu paraları haketmiyor. Piramitin tepesidir diyen arkadaş da neye göre bu yorumu yapıyor merak ediyorum her türlü benchmarkta arcticten tokat yiyor nzxt.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Ya kusura bakma da kozmetik güzelligi olmadıktan sonra arctic liquid freezerdan daha pahalı ve performansı daha düşük olan bir şey ancak fanboyluktan alınır. Z serisi ekranı görseli vs bir farkı var ama x serisi bu paraları haketmiyor. Piramitin tepesidir diyen arkadaş da neye göre bu yorumu yapıyor merak ediyorum her türlü benchmarkta arcticten tokat yiyor nzxt.
Kardeş sen kendi uyduruk zevkini ürüne niye yansıtıyorsun ve benimle neden polemik yaşamaya çalışıyorsun her türlü X73 görsel olarak çok güzel. Eline alıp kasana kurmadan konuşma.

milenix

80+ Gold
Kardeş sen kendi uyduruk zevkini ürüne niye yansıtıyorsun ve benimle neden polemik yaşamaya çalışıyorsun her türlü X73 görsel olarak çok güzel. Eline alıp kasana kurmadan konuşma.
aga deli misin nzxtnin olayı zaten güzellik ve bu soğutucunun olayı o ekran
o paraya soğutucu alacak olsam x73 yerine z53 alırım ha illa 360mm olacaksa başka markalara yönelirim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Biriniz görsel zevkten diğeriniz performanstan bahsediyorsunuz bahsettiğiniz şeyler farklı. NZXT CPU Coolerlar güzel görünüyorlar ama daha ucuza daha iyi performans veren veya aynı performansı yansıtabilen modeller bulunuyor. 1800 TL'lik NH-D15 daha iyi bundan ama görüntü kısmına gelince çoğu kişi için çakılıyor, alınmayacak bir ürüne dönüşüyor. Böyle kasanın 30 farklı açıdan fotoğrafını çekip evin duvarına asanlar veya masaüstü duvar kağıdı yapanlar ya da bir sigara yakıp veya bir içecek alıp kasaya dimdik bakanlar için biçilmiş kaftan bu ürün. Ekran yerine küçük bir tablet almak bence daha iyi ama fiyatlarını bilmiyorum. Belki daha pahalıya geliyordur.

Ama iş fiyat performansa gelince ürünün prestiji çakılıyor tabi. Kullanıcının alıp almamayı seçeceği bir ürün bu.

Adam benim dedigimi okumuyor ki, veya okuyor anlamıyor kapasite yetmemiş. Herkesin kişisel zevki farklı olsa da NZXT Kozmetik konusunda en tepeye oynar buna itirazımız yok, fakat rgbsiz ekransız dümdüz sıvı soğutucu alacaksam arctic alırım neden nzxt alayım, Elime de aldım kasaya da kurdum x serisi dümdüz sıvı soğutucu digerlerinden hiç bir farkı yok. Z serisi alırsan o başka.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Biriniz görsel zevkten diğeriniz performanstan bahsediyorsunuz bahsettiğiniz şeyler farklı. NZXT CPU Coolerlar güzel görünüyorlar ama daha ucuza daha iyi performans veren veya aynı performansı yansıtabilen modeller bulunuyor. 1800 TL'lik NH-D15 daha iyi bundan ama görüntü kısmına gelince çoğu kişi için çakılıyor, alınmayacak bir ürüne dönüşüyor. Böyle kasanın 30 farklı açıdan fotoğrafını çekip evin duvarına asanlar veya masaüstü duvar kağıdı yapanlar ya da bir sigara yakıp veya bir içecek alıp kasaya dimdik bakanlar için biçilmiş kaftan bu ürün. Ekran yerine küçük bir tablet almak bence daha iyi ama fiyatlarını bilmiyorum. Belki daha pahalıya geliyordur.

Ama iş fiyat performansa gelince ürünün prestiji çakılıyor tabi. Kullanıcının alıp almamayı seçeceği bir ürün bu.
Anlasalar keşke..

Ben 5900x kullanıyordum. Arctic lf2 ile kullandım 7-8 ay. Sonra 1-2 hafta x73 kullandım. Performans olarak yüksek bir fark yoktu. Çünkü çok ısınmıyordu. Sadece tam yükte fark çıkıyordu. Orda da sürekli kalmadığından ben öyle kullanmıştım. Elimde hem arctic hem nzxt vardı. Şuan elimde 3 tane x73 var 2 sini sattım. Alanlar arctic’i bilmesine Rağmen alıyor. Saf soğutmaya baksak hiç bir model alınmaz direkt arctic al. Lcd’ye rgb’ye baksan Z73’ün üstüne zaten model yok. Napalım aradakiler çöp mü? Parası olmayan napacak? Yada şöyle diyelim tasarımı zarif sabitte olsa rgb ekranı var yetiyor. Zaten rgb çerçeveler 150₺-170₺ye kadar düşüyor al bitir işi.

Gelmiş boş safsatalarla konuşuyor. her şey rgb mi? X73 ile Z73 arasında yüksek bir fiyat farkı var. X73 ile x73 rgb olan model arasında bariz performans farkı var. Z73 alamayan x73’ün düzünü alacak.

Adam gelmiş x73 alınmaza getiriyor. Sessiz performanslı görseli güzel. Daha ne ? Bu fiyatlara kaç tane rakibi var

Top Bottom