Yenilikler
Aslında v1.4 sürümünde pyqt ile yazdığım programı yayınlayacaktım. Ancak programın içinin oldukça "boş" olduğunu gördüm. Bu yüzden programın en yakın sürümlerinde programın kendisini geliştirmeye karar verdim. Pyqt ile yazılan halini çok daha ileri sürümlerde yayınlamayı düşünüyorum.
GitHub
github.com
Çalıştırılabilir dosya
github.com
Virustotal (Programın kaynak kodu src/run.py dosyasıdır. Bazı antivirüslerin pozitif demesinin sebebi dosyanın sfx arşivi olmasındandır.)
- Sürüm denetleyicisindeki bazı hatalar giderildi.
- Arayüz tasarımı düzenlendi.
- Arayüz hataları giderildi.
- Programın mekanizması geliştirildi.
- Verimsiz olduğundan dolayı log sistemi kaldırıldı.
- Kod yapısı baştan düzenlendi.
Aslında v1.4 sürümünde pyqt ile yazdığım programı yayınlayacaktım. Ancak programın içinin oldukça "boş" olduğunu gördüm. Bu yüzden programın en yakın sürümlerinde programın kendisini geliştirmeye karar verdim. Pyqt ile yazılan halini çok daha ileri sürümlerde yayınlamayı düşünüyorum.
GitHub
GitHub - MehmetKLl/OBA-Otomatik-Oynatici: ÖBA eğitim videoları için arayüze sahip makro programı.
ÖBA eğitim videoları için arayüze sahip makro programı. - GitHub - MehmetKLl/OBA-Otomatik-Oynatici: ÖBA eğitim videoları için arayüze sahip makro programı.
Çalıştırılabilir dosya
OBA-Otomatik-Oynatici/oba_otomatik_oynatma.zip at main · MehmetKLl/OBA-Otomatik-Oynatici
ÖBA eğitim videoları için arayüze sahip makro programı. - MehmetKLl/OBA-Otomatik-Oynatici
Virustotal (Programın kaynak kodu src/run.py dosyasıdır. Bazı antivirüslerin pozitif demesinin sebebi dosyanın sfx arşivi olmasındandır.)