Nasparus
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,691
Kanka 144 hz al 165 hz OC li ise almanı önermem. Değmez çok akıcılık farkı olmaz merak etme.Arkadaşlar yardımcı olur musunuz oyun için alıyorum bütçem Max 1500 TL.
Kanka 144 hz al 165 hz OC li ise almanı önermem. Değmez çok akıcılık farkı olmaz merak etme.Arkadaşlar yardımcı olur musunuz oyun için alıyorum bütçem Max 1500 TL.
144 alcam ama bulamıyorum 1500 TL'ye güzel bir monitörKanka 144 hz al 165 hz OC li ise almanı önermem. Değmez çok akıcılık farkı olmaz merak etme.
Piyasa kısmını bilmem. Bana teknik kısmını soracaksın kanka.144 alcam ama bulamıyorum 1500 TL'ye güzel bir monitör
Viewsonic VX2458-C-MHD 1 bu model nasıl ?Piyasa kısmını bilmem. Bana teknik kısmını soracaksın kanka.
Ürün güzele benziyor ama viewsonic iyi mi? kötümü bilmiyorum. Ben bi ürün almadan önce ilk olarak inceleme videolarınu izlerim sonra şikayetlerine bakarım. Sikayetvar.comViewsonic VX2458-C-MHD 1 bu model nasıl ?
Videolarını izledim ama şikayet vara bakmadım.Ürün güzele benziyor ama viewsonic iyi mi? kötümü bilmiyorum. Ben bi ürün almadan önce ilk olarak inceleme videolarınu izlerim sonra şikayetlerine bakarım. Sikayetvar.com