Neler Yeni

Öcalan serbest bırakılıyor??

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
Arkadaşlar bahçeli dem parti ile görüşmeyi gerçekleştiriyor tbmm'deki bu rezalet diz boyu
Tbmm'de af çıkması
Kayyuma mahkeme kararı olsun
Terör yasası değişsin
bunlar Türkiye Büyük Millet Meclisine Sunulanlar Bakın Geldiğimiz Noktaya Rezalete Bakın
Öcalan bunların yanı sıra
Tüm Terör Mensuplarının Serbest Bırakılıp Ülkeye Millete Kazandırılmasını İstiyor
Bahçeli konuşmasında chp'yi
Demirtaş ve soroscu osman kalava'yı çıkartmayı serbest bırakmayı isteyenler sozlersiniz öcalan gibi bir caniyi çıkartsak ne olur diye savunma yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar suriyede devrilen rejim ile israilin sınırlarımızı savunuyoruz diyerek suriyeye girmesi ve orada bir rejim desteklemesi hareket etmesi ve dem parti gibi bir terör kuruluşunun TBMM'YE GİRMESİ VE DİYARBAKIR VAN HAKKARİ BATMAN MARDİN MUŞ GİBİ YERLERDE KÜRT ÇOĞUNLUĞU TARAFINDAN DESTEKLENİLMESİ VE MEVCUDİYETİNDE DEVLETİMİZİN KONTROL ALTINDA TUTMAKTA ZORLANDIĞI BU BÖLGELERİN VE BU SÜRECİN TEK BİR ANLAMI VAR

bu ülke bölünme aşamasında son hız ilerliyor daha yazacak çok şey var ama az çok biliyorsunuz bakın sosyal medyadaki tepkiler ile ufak gruplar olup protestolar ile hiçbirşey değiştiremeyiz ordu gidiyor ülke bitiyor millet yoksulluk ve sefalet içinde can veriyor anadoluda düşersek kaçabileceğimiz hiçbir ülke yok kaçmakta Türk Milletine Yakışmaz

Türkiye Düşerse Bizler Kadını Kızı Çocuğu Kendimizi Koruyamaz Hale Geliriz Herbiryerden Darbe Yer soykırıma uğrarız

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaşlar bahçeli dem parti ile görüşmeyi gerçekleştiriyor tbmm'deki bu rezalet diz boyu
Tbmm'de af çıkması
Kayyuma mahkeme kararı olsun
Terör yasası değişsin
bunlar Türkiye Büyük Millet Meclisine Sunulanlar Bakın Geldiğimiz Noktaya Rezalete Bakın
Öcalan bunların yanı sıra
Tüm Terör Mensuplarının Serbest Bırakılıp Ülkeye Millete Kazandırılmasını İstiyor
Bahçeli konuşmasında chp'yi
Demirtaş ve soroscu osman kalava'yı çıkartmayı serbest bırakmayı isteyenler sozlersiniz öcalan gibi bir caniyi çıkartsak ne olur diye savunma yapıyor

Arkadaşlar suriyede devrilen rejim ile israilin sınırlarımızı savunuyoruz diyerek suriyeye girmesi ve orada bir rejim desteklemesi hareket etmesi ve dem parti gibi bir terör kuruluşunun TBMM'YE GİRMESİ VE DİYARBAKIR VAN HAKKARİ BATMAN MARDİN MUŞ GİBİ YERLERDE KÜRT ÇOĞUNLUĞU TARAFINDAN DESTEKLENİLMESİ VE MEVCUDİYETİNDE DEVLETİMİZİN KONTROL ALTINDA TUTMAKTA ZORLANDIĞI BU BÖLGELERİN VE BU SÜRECİN TEK BİR ANLAMI VAR

bu ülke bölünme aşamasında son hız ilerliyor daha yazacak çok şey var ama az çok biliyorsunuz bakın sosyal medyadaki tepkiler ile ufak gruplar olup protestolar ile hiçbirşey değiştiremeyiz ordu gidiyor ülke bitiyor millet yoksulluk ve sefalet içinde can veriyor anadoluda düşersek kaçabileceğimiz hiçbir ülke yok kaçmakta Türk Milletine Yakışmaz

Türkiye Düşerse Bizler Kadını Kızı Çocuğu Kendimizi Koruyamaz Hale Geliriz Herbiryerden Darbe Yer soykırıma uğrarız
Şimdi de çıkmış chp yapınca eleştiren sözde milliyetçiler yok 4000 yıllık devlet aklı bahçelinin planı var diye kendini kandırıyorlar bu millet bunları yapanları unutmamalı

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi de çıkmış chp yapınca eleştiren sözde milliyetçiler yok 4000 yıllık devlet aklı bahçelinin planı var diye kendini kandırıyorlar bu millet bunları yapanları unutmamalı
Unutmamalı ama işede koyulmadı birşeyler yapmalıyız

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
Sosyal medyadaki 3-5 çapulcunun laflarıyla 85 milyonu aynı düşüncedeymiş gibi çıkarımlar yapmayın.
Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bölünemez kan alırlar kan. Anadolu’da tarla sulama sırasında birbirini vuran insanlar var. Kim bölüyor hayırdır?
Şuanda bölündü zaten

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Darbe olur umarım.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
Darbe olur umarım.
Ben generaller albaylar yarbaylar subaylar bir bir yargılandı diyorum siz darbe olur umarım diyorsunuz ben hayatımı milletime ve ülkeme adayacağım msü'ye girip askeriyeye tutunarak milletime vatanıma hizmette olacağım darbe zor

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben generaller albaylar yarbaylar subaylar bir bir yargılandı diyorum siz darbe olur umarım diyorsunuz ben hayatımı milletime ve ülkeme adayacağım msü'ye girip askeriyeye tutunarak milletime vatanıma hizmette olacağım darbe zor
Biliyorum belki bir ümit diye dedim.

Şu olanları görünce Türkiye'de durasim gelmiyor çünkü

CharlesPolat

80+ Bronze
Büyük ihtimalle şuanki iktidar sen Atatürk'ü seviyorsun diye şimdiki msüden mezun olanlara yaptığı gibi sana da yapar :D

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
Son düzenleme:

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
milliyetçi adam bunu demez ülkücü der ki ülkücülüerle ayrılıyor

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,807
İsim
Mehmet Aslan
Ben bunları söylediğimde kavga ediyorlardı sen ne anlarsın devletin vardır bir bildiği diye. Ben sustum oyun oynuyorum hocam yönetsinler vardır bir bildikleri :kekw: Ayakkabı numaralarını biliyorduk , birden numaraları unuttuk herhalde , bunlardan medet umacak hale geldiklerine göre unutmuşlar :D

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Arda doğan
milliyetçi adam bunu demez ülkücü der ki ülkücülüerle ayrılıyor
Yinede Birbirimize Düşmemeli Türkçüler Olarak Vatanın Peşine Düşmeliyiz Bir Grup Olalım Bir Platform Olur Biryerde Herbirimiz Bulunalım.Grupça Olup Biteni Gözden Geçirelim Plan Proje İle Tepkiler Verelim Elimizden Ne Gelirse Yapalım Bu Süreçleri Baltalayan Bir Zafer Partisi Var Bizlerde Grupça Bir Platforma Buluşup Topluluk Kazanalım Bağışlar Olur Toplu Yetkiler Ve Destekler Olur Partinin Arkasında Duralım
Ben bunları söylediğimde kavga ediyorlardı sen ne anlarsın devletin vardır bir bildiği diye. Ben sustum oyun oynuyorum hocam yönetsinler vardır bir bildikleri :kekw: Ayakkabı numaralarını biliyorduk , birden numaraları unuttuk herhalde , bunlardan medet umacak hale geldiklerine göre unutmuşlar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,163
Üyeler
164,451
Son üye
Bbt357
Top Bottom