Ocypus markası nasıldır kullanan varmı

Reaksiyon skoru
393

su ıkı model den bırını almayı dusunuyorum sızce bu marka alınır mı ya da onerınız nedır butce cok yok 2000 tl max

Son düzenleme:

su ıkı model den bırını almayı dusunuyorum sızce bu marka alınır mı ya da onerınız nedır butce cok yok 2000 tl max
bulunduğu fiyatta güzel ürün alınır, kule tipinde markaya pek takılma.

bulunduğu fiyatta güzel ürün alınır, kule tipinde markaya pek takılma.
hocam ıkısıde aynı lınk olmus kusura bakmayın sıvı sogutmasını da koyacaktım ıkısıde hava olmus sımdı tekrar bakarmısnız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tahmınımce hava sogutma daha ıyıdır buyuk ıhtımalle ama sıvı sogutmada arada cok fark yoksa goruntu amacaından da alınabılır belkı

Güzel görünüyor alınır eğer cebimde biraz daha para kalsın derseniz FZ6 Pro için pusuya yatın sıklıkla Gaming Gecesi'ne geliyor 1200-1300 liraya

Bazı konularda markanın önemi neredeyse hiç olmuyor, bu bütçelerdeki hava soğutmalar da onlardan bir tanesi ama Peerless Assasin'in rulman teknolojisi ve doğal olarak fan ömrü daha iyi, görünüş umurunda değilse onu almanı tavsiye ederim.

Bazı konularda markanın önemi neredeyse hiç olmuyor, bu bütçelerdeki hava soğutmalar da onlardan bir tanesi ama Peerless Assasin'in rulman teknolojisi ve doğal olarak fan ömrü daha iyi, görünüş umurunda değilse onu almanı tavsiye ederim.
cokta onemlı degıl hocam goruntu

Geri