Neler Yeni

odak arttırıcı ilaçlar var mı?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
hocamlar dehb var mı yok mu bilmiyorum söyledikleri bazı şeyler var ancak psikoloğa gitmedim çok pahalı çünkü
hiç bi şeye tek başına odaklanamıyorum en az 3 4 iş aynı anda yaptığımdan hiç bi şeye tam olarak devam edemiyorum, insanların lafını dinleyemiyorum veya tam ilgimi çekmediyse herhangi bir yazı veya videoya tam dikkat kesilemiyorum bunun için kırmızı reçete olmayan ilaç gibi şeyler var mıdır?

@Gri Caner sen bilirsin belki
Meditasyon yap.
Bir de atominex 60mg kullaniyorum ben ama meditasyon kadar etkisini gormedim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Emre
Discord
necromancerr
18 altıysan çocuk ve ergen ruh sağlığına 18 üstüysen de Psikiyatri ye randevu al.

Kırmızı reçete yazmaz aile hekimleri. Yalnızca psikiyatrist ve çocuk psikiyatristleri yazar.
Hocam bende bir şey soracağım yatmadan önce veya günün herhangi bir zamanı gereğinden fazla düşünüyorum alakalı alakasız farketmiyor uykusuzluk var Sizce benimde bi doktora çıkmam gerekir mi ? yıllardan beri böyle bu durum bişey olmaz mantığıyla hiç doktora gitmedim bu konuda (uyku konusundada gece 1 gibi yatarım genelde sabah 7.30 8 gibide kalkarım ki dinlenik kalkarım)

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,699
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
Hocam bende bir şey soracağım yatmadan önce veya günün herhangi bir zamanı gereğinden fazla düşünüyorum alakalı alakasız farketmiyor uykusuzluk var Sizce benimde bi doktora çıkmam gerekir mi ? yıllardan beri böyle bu durum bişey olmaz mantığıyla hiç doktora gitmedim bu konuda (uyku konusundada gece 1 gibi yatarım genelde sabah 7.30 8 gibide kalkarım ki dinlenik kalkarım)

6-8 saat uyuyup dinlenmiş bir şekilde uyanıyorsun ben bir sorun göremedim dr'a gitmeni gerektiren

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Emre
Discord
necromancerr
6-8 saat uyuyup dinlenmiş bir şekilde uyanıyorsun ben bir sorun göremedim dr'a gitmeni gerektiren
Cevapladığınız için sağolun hocam konuyu görünce bende kendimde gördüğümü düşündüğüm bi sıkıntıyı yazdım cevabımıda aldım :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
hocam o sorunun adı overthinking di sanırım bi bakın derim

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,356
İsim
Emre
Discord
necromancerr