Neler Yeni

Ödevlerime ve sınavlarına yardımcı uygulamalar

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Eagle
Beyler ben mek deyim yani meslek okulu burda haftada 1 gün okula geliyiruz ama yazılılar var ben 1. Dönem onur belgesi aldım bu okuldan ve şimdi 2.dönemin 2.yazililari var ama ben başı sebeplerimden dolayı 2.yazilara çalışmadım ve bizim okulda telefon serbest bizimkiler ile anlaştık dersde telefondan kopya cekicez zaten okuldaki bütün hocalar beni seviyor bı sıkıntı çıkmaz (hocalar telefona bakicagimizi biliyor ama ses etmiyor) neyse şimdi benim bu yazılı esnasında soruların cevaplarını alabileceğim bir uygulama varmi dersler şunlar
Tdb
Din
Edebiyat
Matematik
Tarih

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emir Deniz Mat
Beyler ben mek deyim yani meslek okulu burda haftada 1 gün okula geliyiruz ama yazılılar var ben 1. Dönem onur belgesi aldım bu okuldan ve şimdi 2.dönemin 2.yazililari var ama ben başı sebeplerimden dolayı 2.yazilara çalışmadım ve bizim okulda telefon serbest bizimkiler ile anlaştık dersde telefondan kopya cekicez zaten okuldaki bütün hocalar beni seviyor bı sıkıntı çıkmaz (hocalar telefona bakicagimizi biliyor ama ses etmiyor) neyse şimdi benim bu yazılı esnasında soruların cevaplarını alabileceğim bir uygulama varmi dersler şunlar
Tdb
Din
Edebiyat
Matematik
Tarih

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
matematik dersi ve din dersinde chat gpt kullan (eğer sorular spesifik ise kullan yoksa yanlış cevap verme ihtimali yüksek)

Miragess

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Onur Tk
Bu chat gbt ne ve de spesifik ne
onuda kendin arastır olm ne pişkinsiniz lan, telefon serbestmis üstüne gelip extra uygulama tavsiyesi istiyosun üzerine uygulamayı açıklamasını istiyosun adamdan, yıkık bi nesil geliyo sad:(

Berat Özdemir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Berat Özdemir
Discord
RevelioLivento#9596
onuda kendin arastır olm ne pişkinsiniz lan, telefon serbestmis üstüne gelip extra uygulama tavsiyesi istiyosun üzerine uygulamayı açıklamasını istiyosun adamdan, yıkık bi nesil geliyo sad:(
Arkadaş onur belgesi almış, birde almayanları düşün. Madem sordu biz yine de yardımcı olalım.
Bu chat gbt ne ve de spesifik ne
ChatGPT'ye sınav esnasında soruları ve şıklarını atacaksın ve doğru cevabın hangi şık olduğunu soracaksın. Her zaman doğru cevabı vermese de en kötü 90 üstü alırsın sınavdan. Ancak en azından Türkçeni geliştir ve buradaki gibi her yerde yazım yanlışı yapma ki yapay zekanın da bizim de kafamız karışmasın.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Eagle
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya kankam ben çalışıyorum bı tek pazar günleri tatil ondada ders çalışmak istemiyorum zaten 1.dönme öyle yaptım onur aldım ama şimdide telefon serbest olduğu için çalışmadaj onur almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yıkık olsan ben şuna okulda olurdum ama sap gibi gidip gelirdim ama geleceğimi düşündüğümü için babamın yanına geçtim

Ya kankam ben çalışıyorum bı tek pazar günleri tatil ondada ders çalışmak istemiyorum zaten 1.dönme öyle yaptım onur aldım ama şimdide telefon serbest olduğu için çalışmadaj onur almak istiyorum

Yıkık olsan ben şuna okulda olurdum ama sap gibi gidip gelirdim ama geleceğimi düşündüğümü için babamın yanına geçtim
Başka bir program varmı sınavda kaba et olmayayım

Son düzenleme:

Berkarda

80+ Silver
chat.PNG

Berkarda

80+ Silver
Bu chatgbt bir uygulamami bir websitesimi

Ve de fotoğraf çekerek soru sorabilirmiyim
maalesef sadece yazarak soru soruluyor ve websitesi apple uygulama varmış galiba

• Beğen
Reaksiyonlar: egle
Top Bottom