Office Ev 2024 lisansı kaldırıldıktan sonra başka bir cihazda kullanılabilir mi?

Reaksiyon skoru
17
İyi günler arkadaşlar, Vatan'dan Office Ev 2024 anahtarı satın almış ve yeni cihazımıza kaydetmiştik fakat beklenmeyen bir sorundan ötürü laptopu iade etmem gerekiyor. Sıfırlamadan önce nasıl Office Ev 2024'ü iade edeceğim? Laptoptan kaldırabilirim ve kaldırınca yeni alacağım cihazda bu anahtarı kullanabilir miyim?

Microsoft activation scrips ile etkinleştirebilirsin.

İyi günler arkadaşlar, Vatan'dan Office Ev 2024 anahtarı satın almış ve yeni cihazımıza kaydetmiştik fakat beklenmeyen bir sorundan ötürü laptopu iade etmem gerekiyor. Sıfırlamadan önce nasıl Office Ev 2024'ü iade edeceğim? Laptoptan kaldırabilirim ve kaldırınca yeni alacağım cihazda bu anahtarı kullanabilir miyim?
Retail surumse baska pc ye kurup etkinleştirirsin.
Önceki pc hesaba baglıysa hesaptan kaldır.

O nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu videodaki olayı diyorsanız işime yaramadı kaldırmadı

Çakışma olmaz mı hocam iade edicemde her şeyi sıfırlıyorum bir sorun olur mu
Aldıgın retail ise vatan dan faturası vardır.
Herhangi bir sorun olmaz.
Tek pc de olmak sartıyla her pc de kullanırsın.
İstersen Microsoft u ara sor.
Vatan retail key satar.

Vatan retail key satar.
Faturası var retail nasıl oluyor şimdi hesaptan çıkınca iade edeceğim laptoptan onla bağlantısı gidiyo mu yoksa müşteri hizmetlerimi çıkaracak ve bunun için iade edilecek laptobun yanımda olması bir gereklilik mi

Vatan retail key satar.
Microsoftu bugün arayamadım hocam mesai saati dışı diyor

Faturası var retail nasıl oluyor şimdi hesaptan çıkınca iade edeceğim laptoptan onla bağlantısı gidiyo mu yoksa müşteri hizmetlerimi çıkaracak ve bunun için iade edilecek laptobun yanımda olması bir gereklilik mi

Microsoftu bugün arayamadım hocam mesai saati dışı diyor
retail key iade nasıl olur bilemiyorum.
vatandan aldıysan fiyat 5k civardır, buda retail keydir buyuk olasılıkla.
bunu farklı pc de her zaman sadece 1 pc de kullanmak sartıyla her pc de kullanabilirsin.
bu key omurboyu senin olmus olur.
destek ara onlar sana gerekeni soyler, ona gore hareket et bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: KTAX
retail key iade nasıl olur bilemiyorum.
vatandan aldıysan fiyat 5k civardır, buda retail keydir buyuk olasılıkla.
bunu farklı pc de her zaman sadece 1 pc de kullanmak sartıyla her pc de kullanabilirsin.
bu key omurboyu senin olmus olur.
destek ara onlar sana gerekeni soyler, ona gore hareket et bence.
Hocam anahtarı iade etmek istemiyorum anahtarı kaydettiğim laptobu iade edeceğim yeni laptopta çakışma olur mu sıfırladım o iade edilecek laptobu ama officei microsoftu arayamadığım için kaldıramadım

Zaten office ücretsiz ki Microsoft activation scrips ile etkinleştir. Ne anahtarı almaya çalışıyorsun.

Hocam anahtarı iade etmek istemiyorum anahtarı kaydettiğim laptobu iade edeceğim yeni laptopta çakışma olur mu sıfırladım o iade edilecek laptobu ama officei microsoftu arayamadığım için kaldıramadım
Ofis windows gibi yukleyince oto etkinleştirme yapmaz her seferde kurulumdan sonra key girip etkinleştirme yaparsın.
Laptop satacak/iade vs yapcaksan windows temiz kur yap ver.

Geri