Neler Yeni

Ofis Koltuğu mu Oyuncu Koltuğu mu

Nicovrobi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan Sezer
Bütçe
1600
Merhaba arkadaşlar 1.600 tl bir bütçem var. Bütün hayatım, korona sebebi ile bilgisayar başında geçiyor ve güzel bir koltuk istiyorum. Bazıları Ofis koltuğunun daha iyi olduğunu söylüyor, bazıları da Oyuncu koltuklarını daha iyi olduğunu söylüyor bundan dolayı da kafam baya karıştı.
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, neden oyuncu koltuğu ya da neden ofis koltuğu almalıyım açıklarsanız kullananlar deneyimleri ile anlatırsa en azından başka alacak olan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.
Bir de marka olarakta yardımcı olursanız güzel olur.
Herkese şimdiden teşekkürler.

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Merhaba arkadaşlar 1.600 TL bir bütçem var. Bütün hayatım, korona sebebi ile bilgisayar başında geçiyor ve güzel bir koltuk istiyorum. Bazıları Ofis koltuğunun daha iyi olduğunu söylüyor, bazıları da Oyuncu koltuklarını daha iyi olduğunu söylüyor bundan dolayı da kafam baya karıştı.
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim, neden oyuncu koltuğu ya da neden ofis koltuğu almalıyım açıklarsanız kullananlar deneyimleri ile anlatırsa en azından başka alacak olan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz.
Ben olsam ofis güzel bir koltuğu tercih ederim geri kalan paraya da lazım olan ihtiyaç olan şeyleri alırım

• Beğen
Reaksiyonlar: erny

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Merhaba arkadaşlar 1.600 TL bir bütçem var. Bütün hayatım, korona sebebi ile bilgisayar başında geçiyor ve güzel bir koltuk istiyorum. Bazıları Ofis koltuğunun daha iyi olduğunu söylüyor, bazıları da Oyuncu koltuklarını daha iyi olduğunu söylüyor bundan dolayı da kafam baya karıştı.
Genelde aynı rahatlık veriyorlar o bakımdan alırdım ben

Top Bottom