Neler Yeni

Öğrenciyim Nasıl pc de para kazanabilirim??

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
arkadaşlar merhaba 16 yaşında lise öğrenciyim güçlü bir bilgisayarım var para kazanmak istiyorum ama yt de veya orda burda dolanan anket doldurmak veya reklam izlemek gibi boş şeyler istemiyorum bana gerçekten uğraşda istese bir para kazanma yolu söyler misiniz ne bileyim eğitim gibi bir kus ile çalışabileceğim bir şey de olabilir freelance sitelerine babamın adına kayıt olabilirim bir riski var mı emin değilim ama bence yaş değil eğitim önemli bir sorun olacağını düşünmüyorum babamlada anlaşırsam zaten neyse freelance dışında bir işte varsa önerirseniz çok iyi olur bu arada kripto piyasasınada atılabilirm yine babamın hesabından patladığı dönemler kar etmiştim sonra ne bileyim nft de olabilir sadece lütfen düzgün şeyler önerin

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rez alayım bilgisayar üzerinden yapabileceğin pek iş yok biyerle anlaşirsin adamların sayfalarını yönetirsin o ayrı
yani bilemiyorum aklımda çok fazla platform var ama nerden başlıyacağımı bilemiyorum örn yt bionlul fiverr steamde kart satma olayı var kripto falan gibi çok var ama hanisi beni azda olsa tatmin edicek levelde bunu kesinleştiremiyorum

cevikyusuf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Çevik
yani bilemiyorum aklımda çok fazla platform var ama nerden başlıyacağımı bilemiyorum örn yt bionlul fiverr steamde kart satma olayı var kripto falan gibi çok var ama hanisi beni azda olsa tatmin edicek levelde bunu kesinleştiremiyorum
Kripto ya pek Girne de

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Edit işinden anlıyorsan freelance bionluk gibi veya sanırsam adı fiverdi o tarz sitelerde edit yapabilirsin

mfimmel

80+ Silver
arkadaşlar merhaba 16 yaşında lise öğrenciyim güçlü bir bilgisayarım var para kazanmak istiyorum ama yt de veya orda burda dolanan anket doldurmak veya reklam izlemek gibi boş şeyler istemiyorum bana gerçekten uğraşda istese bir para kazanma yolu söyler misiniz ne bileyim eğitim gibi bir kus ile çalışabileceğim bir şey de olabilir freelance sitelerine babamın adına kayıt olabilirim bir riski var mı emin değilim ama bence yaş değil eğitim önemli bir sorun olacağını düşünmüyorum babamlada anlaşırsam zaten neyse freelance dışında bir işte varsa önerirseniz çok iyi olur bu arada kripto piyasasınada atılabilirm yine babamın hesabından patladığı dönemler kar etmiştim sonra ne bileyim nft de olabilir sadece lütfen düzgün şeyler önerin
Yazılım?

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
freelance işimden bugün istifa ettim dilersen işi sana paslayım aylık 600 tl kazancı var duruma göre 1k da oluyor

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
freelance işimden bugün istifa ettim dilersen işi sana paslayım aylık 600 TL kazancı var duruma göre 1k da oluyor
ne işi hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

freelance işimden bugün istifa ettim dilersen işi sana paslayım aylık 600 TL kazancı var duruma göre 1k da oluyor
ve şeyi sorabilir miyim neden istifa ettin hocam?

esancash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ihsan
sosyal medya tasarımı ama hiç kafa yormuyorsun sana örnekleri atıyorlar aynısından hallice tasarım yapıyorsun
bilemedim hocam çok kaba geçtin tam idrak edemedim bir video falan var mı nasıl bir şey olduğuna dair

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
Top Bottom