Reis burdan da anlatır mısın biz de öğrenelimokul + spor un yanında götüremezdim o yüzden hocam hemde diğer müşterilerime fısat kalmıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
discord var mı öyle anlatayım
Bir sürü dil öğrenmeyeceksin. En fazla 2 dil öğreneceksin.yazılım bilgim yok ve uğraştırıcı bir meslek uzun vadede okey ama birsürü dil varo dili öğrenicem ve site yazıcam bu çok zamanımı alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten yazılım mühendisi olmak istiyorum hedefim bu orası ayrı ama benim uğraşdan kastığım iş gibi
Photoshop, edit kısmında müşteri bulabileceğim bir site öneriniz var mı?tabii ki kazanabilirsin, Programlama biliyormusun,oyun motoru kullanabiliyormusun,photoshop biliyormusun,video editleyebiliyormusun? E ticaret konusunda bilgin varmı? Web tasarımı yapabiliyormusun?
dil nerden öğrenebilirim?Bir sürü dil öğrenmeyeceksin. En fazla 2 dil öğreneceksin.
Ve yazılım sadece web sitesi yazmak değil.
Kısa vadede (6 Ay - 1 Yıl) en çok iş bulabileceğin alan web olur sadece. JS,HTML,CSS bilirsen iş bulamama imkanın olmaz.
öğrenilcek bi şey değil hocam özelden yaz firmada görevli kişinin numarasını vereyimReis burdan da anlatır mısın biz de öğrenelim
BionlukPhotoshop, edit kısmında müşteri bulabileceğim bir site öneriniz var mı?
Html css js reac angular nodejs angular android react native bunları öğrenebilirsen yaparsınhocam bunlar güzel ama nasıl öğrenebilirim bunlarıda söylerseniz iyi olur
buyur benimPhotoshop, edit kısmında müşteri bulabileceğim bir site öneriniz var mı?