Neler Yeni

Öğretmenim bana taktı.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Kimse senin görüşlerine karışamaz nasıl uyarı veriyorlar kim lan onlar sadrazamın bilmem nesi sanki ağır konuşacağım forumdayız

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,010
İsim
.
Arkadaşlar Perşembe günü oldu Anlatıyorum Rehberlik Dersi Sınıf öğretmeni biz arkadaşlar ile sohbet ediyoruz falan neyse eğitim sistemi kötü falan diyoruz hoca geldi beni uyardı işte eleştiri yapamazsın eğitim sistemi ile alakalı neyse tamam hocam dedim konuyu kapatı sandım ki hayır kapatmamış takmış bana ilk önce okulu eleştiriyor diye müdür yardımcısına müdüre ve rehber öğretmenine şikayet etmiş sonra Benim sınıf arkadaşlarından yalan yanlış Şikayetleri toplamış sonra diğer öğretmenlerden şikayetler istemiş ve başarmış Uyarı aldım Yazılı olarak hiç bir demedim bile ne yapabilirim daha yeni nakil oldum o okula 1 ay falan oluyor.
Valla hocam ben çözümü ''aynen hocam siziniz'' diyerek buldum.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
meb e şikayet edin
senin görüşlerini arkadaşlarına paylaşmana veya eleştiri yapmana kimse karışamaz

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Okulu eleştirdim o zaman bana kızdı biraz ama dediklerim İşte biraz sınıf pis flaan dedim yani çok değil.
Sen benim okuduğum liseyi görmen lazımdı afadersin ama tuvalette bi bütün b** duruyor kimse temizlemiyordu

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,010
İsim
.
Bilmiyorum ondan önce yıl başı hediyesi verdim ona Sevindi ama sonra hemen öyle şeyler yaptı o simdi iki yüzlülük olmuyor mu.
Üstte de belirttiğim gibi aynen hocam diyip geçiyorum artık
Çünkü hocalar zeyntinyağı gibi üste çıkmaya çalışyıyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,587
Üyeler
161,723
Son üye
Emir45
Top Bottom