Neler Yeni

Öğretmenlik va Butik şarap evi açmak ?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar hangisi daha mantıklı veya hangisi daha iyi olur ? (İşin maddiyat kısmında değilim)

1. 4 yıl İngilizce öğretmenliği okuyup öğretmen olmak (bu benim küçüklükten hayalim hâlâ da istiyorum)

2. kendi kara üzüm asmamız var oradan üzüm temin edip butik şarap evi açmak istiyorum, 2 yıldır aklımda,

(Mekan kirası falan yok işlek bir caddede bizim kendimize ait olan mekanımız var)

Bu yıl ağustos'ta evde şarap yapacağım 5-10L kadar. Başarı olursam daha çok yapacağım.

Bir yandan da diyorum ki öğretmen olursam yaz aylarında kendi şarap evimi işletirim, şu anda Mardin taraflarında şarap evlerinin çoğu sadece yazda üretim-satış yapıyor.

(Lütfen dini yorumlar falan yapmayın, konu hakkında yapılacak iyi-kötü hiçbir dini yorum umrumda değil.)

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Bir yandan da diyorum ki öğretmen olursam yaz aylarında kendi şarap evimi işletirim, şu anda Mardin taraflarında şarap evlerinin çoğu sadece yazda üretim-satış yapıyor.
Böyle yap 2 isteğinde gerçekleşsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Muhammed
Devlet memurlarının ek iş yapmaları yasak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben olsam şarap evi açardım

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,381
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Hocam öğretmenlik çok kutsal bir meslek ya, ben öğretmenlik yapmanızı tavsiye ederim. Ancak şarap işinde de iyi para vardır.
Lakin öğretmenlik yapanların çoğunda illaki bir ikinci meslek vardır, çünkü öğretmenlerin senesinin yarısı tatil ile geçer. Belki boş vaktinizde uğraşabilirsiniz.

Madem dini yorumlar istemiyorsun.

Seni Müslüman olmaya davet ediyorum.
Bağnazlığını başka yerde yap, kimsenin inancına burnunu sokma, ne kadar rahatsız edicisin midem bulandı.

Junaiun

80+ Bronze
Hocam öğretmenlik çok kutsal bir meslek ya, ben öğretmenlik yapmanızı tavsiye ederim. Ancak şarap işinde de iyi para vardır.
Lakin öğretmenlik yapanların çoğunda illaki bir ikinci meslek vardır, çünkü öğretmenlerin senesinin yarısı tatil ile geçer. Belki boş vaktinizde uğraşabilirsiniz.

Bağnazlığını başka yerde yap, kimsenin inancına burnunu sokma, ne kadar rahatsız edicisin midem bulandı.
Sende mide mi var bulansın :D
Yoksay seçeneğini kullan. Senin saçma düşüncelerin umrumda değil.

KlausM

80+ Silver
şarap işi iyimiş güzel para alırsın

KirliKill

80+ Silver
Arkadaşlar hangisi daha mantıklı veya hangisi daha iyi olur ? (İşin maddiyat kısmında değilim)

1. 4 yıl İngilizce öğretmenliği okuyup öğretmen olmak (bu benim küçüklükten hayalim hâlâ da istiyorum)

2. kendi kara üzüm asmamız var oradan üzüm temin edip butik şarap evi açmak istiyorum, 2 yıldır aklımda,

(Mekan kirası falan yok işlek bir caddede bizim kendimize ait olan mekanımız var)

Bu yıl ağustos'ta evde şarap yapacağım 5-10L kadar. Başarı olursam daha çok yapacağım.

(Lütfen dini yorumlar falan yapmayın, konu hakkında yapılacak iyi-kötü hiçbir dini yorum umrumda değil.)
Knka mardinde mi yaşıyorsun ? Yardımcı olabilirimde o yüzden

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
öğretmenlerin senesinin yarısı tatil ile geçer. Belki boş vaktinizde uğraşabilirsiniz.
bende öyle düşündüm zaten şarap evleri genellikle yazda işler, birde benim amacım oradan para kazanmak değil hobi olarak yapmak sadece maliyeti karşılaması yeterli 1 tl kar dahi yeter

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,381
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
bende öyle düşündüm zaten şarap evleri genellikle yazda işler, birde benim amacım oradan para kazanmak değil hobi olarak yapmak sadece maliyeti karşılaması yeterli 1 TL kar dahi yeter
Boş ver gel meslektaş olalım, o işin garantisi yok hem, önce sırtını sağlam bir yere yasla, ondan sonra ek işe bak bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,973
Üyeler
162,895
Son üye
icanhear
Top Bottom