Neler Yeni

Oksid Bilişim Gamepower garantisi Güvenilir mi ?

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
Merhaba Gamepower Magnus V2 kulaklığım vardı ve geçen hafta mikrofonu bozuldu hiçbir şekilde sesim karşı tarafa gitmiyordu. Bende garantiye ürünü yolladım (kargo parasını ben ödedim). Ürünün mikrofonunun içindeki parça kırıldığını bununda garantiye girmediğini söylediler. Ped değişimi ile birlikte 79,06 kuruş bir tutar istediler. Çoğu kullanıcı ürün yapılsa bile bi süre sonra sorun tekrar başlıyor gibisinden yorumlar gördüm. Sizce 80 lira verip ürünü yaptırayım mı yoksa sıfır bir magnus v2 kulaklık alayım mı? Aranızda oksid bilişime ürün gönderen arkadaşlar memnun kalıp kalmadıklarını söylerse sevinirim.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Gaming gecesinden indirimle alıp satanlardan ucuza alabilirsin. Sendekini de uygun fiyattan satarsan çok bir farkı olmaz cebinden çıkan paranın diye düşünüyorum.

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gaming gecesinden indirimle alıp satanlardan ucuza alabilirsin. Sendekini de uygun fiyattan satarsan çok bir farkı olmaz cebinden çıkan paranın diye düşünüyorum.
ürün şuan elimde değil firmada parayı göndermeden ürünü yapmıyorlar.

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamir parasından mı bahsediyorsun? Onay verdin o zaman?
evet 80 lira tamir ücreti çıktı daha parayı göndermedim eğer 80 lirayı verdikten sonra tekrar sorun çıkıcaksa diye kararsız kalıp forum açtım

Top Bottom