Oğuz Gómez Garica
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 173
- İsim
- Oğuzhan Şener
nerdeyse 1.5 2 yıldır bu arkadaşla uğraşıyorum benim 8 yıllık bi kız arkadaşıma aşık olmuş benden numarasını falan isteyip durdu vermedim silah fotoğrafları falan atıp beni ölümle tehdit etti (gördüğüm yerde vurucam vs.) vermeme sebebim o arkadaş çokta iyi bi insan değil arkadaşıma her türlü zararı verebilcek kapasitede olan biri silah fotoğraflarını atınca mahkemeye vericem dedim durum öyle olunca özür diledi onu bi daha sevmiycem vs. dedi kendisi sevgili olamayınca bizi sevgili yapmaya çalıştı ikimizinde ortak gittiği seymen diye halk oyunu kuruluşu var ankaraya özgü orda falan 40 erkeğin içinde Oğuzhanın sevgilisi var falan dedi okulda falan sıralara Oğuzhan <3 arkadaşımın adını vs. yazdı sınıftakilere wpden yazdı sordum niye böyle yapıyon biz sevgili bile değiliz diye siz sevgilisiniz ben biliyom dedi bu kanıya nası vardın dedim tenefüste berabersiniz derste berabersiniz sürekli onunla muhabbet ediyon kanısı buymuş dedikleri doğru sınava hazırlandığımız için birbirimize yardım ederek soru çözüyoruz bundan dolayıda sürekli beraber takılıyoruz ben bu yarımakıllıdan nası kurtulabilirim dünde kuzenime silah fotoğrafı falan atıp ölümle tehdit etmiş