Neler Yeni

Okuldaki bi yarım akıllı ile uğraşıyorum

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
nerdeyse 1.5 2 yıldır bu arkadaşla uğraşıyorum benim 8 yıllık bi kız arkadaşıma aşık olmuş benden numarasını falan isteyip durdu vermedim silah fotoğrafları falan atıp beni ölümle tehdit etti (gördüğüm yerde vurucam vs.) vermeme sebebim o arkadaş çokta iyi bi insan değil arkadaşıma her türlü zararı verebilcek kapasitede olan biri silah fotoğraflarını atınca mahkemeye vericem dedim durum öyle olunca özür diledi onu bi daha sevmiycem vs. dedi kendisi sevgili olamayınca bizi sevgili yapmaya çalıştı ikimizinde ortak gittiği seymen diye halk oyunu kuruluşu var ankaraya özgü orda falan 40 erkeğin içinde Oğuzhanın sevgilisi var falan dedi okulda falan sıralara Oğuzhan <3 arkadaşımın adını vs. yazdı sınıftakilere wpden yazdı sordum niye böyle yapıyon biz sevgili bile değiliz diye siz sevgilisiniz ben biliyom dedi bu kanıya nası vardın dedim tenefüste berabersiniz derste berabersiniz sürekli onunla muhabbet ediyon kanısı buymuş dedikleri doğru sınava hazırlandığımız için birbirimize yardım ederek soru çözüyoruz bundan dolayıda sürekli beraber takılıyoruz ben bu yarımakıllıdan nası kurtulabilirim dünde kuzenime silah fotoğrafı falan atıp ölümle tehdit etmiş

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Ne uğraşıyorsun ki. Ya ailesine haber ver. Ya da mahkeme diye korkutmaya devam et.(Eğer çok devam ederse cidden mahkemeye ver.)

Atyxah

80+ Silver
Hiçbir şey yapamaz dağ başında değiliz mahkemeye ver korkar hiçbir şey yapamaz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
nerdeyse 1.5 2 yıldır bu arkadaşla uğraşıyorum benim 8 yıllık bi kız arkadaşıma aşık olmuş benden numarasını falan isteyip durdu vermedim silah fotoğrafları falan atıp beni ölümle tehdit etti (gördüğüm yerde vurucam vs.) vermeme sebebim o arkadaş çokta iyi bi insan değil arkadaşıma her türlü zararı verebilcek kapasitede olan biri silah fotoğraflarını atınca mahkemeye vericem dedim durum öyle olunca özür diledi onu bi daha sevmiycem vs. dedi kendisi sevgili olamayınca bizi sevgili yapmaya çalıştı ikimizinde ortak gittiği seymen diye halk oyunu kuruluşu var ankaraya özgü orda falan 40 erkeğin içinde Oğuzhanın sevgilisi var falan dedi okulda falan sıralara Oğuzhan <3 arkadaşımın adını vs. yazdı sınıftakilere wpden yazdı sordum niye böyle yapıyon biz sevgili bile değiliz diye siz sevgilisiniz ben biliyom dedi bu kanıya nası vardın dedim tenefüste berabersiniz derste berabersiniz sürekli onunla muhabbet ediyon kanısı buymuş dedikleri doğru sınava hazırlandığımız için birbirimize yardım ederek soru çözüyoruz bundan dolayıda sürekli beraber takılıyoruz ben bu yarımakıllıdan nası kurtulabilirim dünde kuzenime silah fotoğrafı falan atıp ölümle tehdit etmiş
Şimdi gidip tehditte ve özel hayatı isitsmardan dava açıyorsun. Bu kadar.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Uğraşmaya değmez, müdüre falan gitme. Çağırır odasına özür diletir bir daha olmasın der gönderir. Sonrasında sana daha fazla kin besleyip zarar verebilir. Ailene durumu güzelce anlat gidip dava açın.

Tre-x

80+ Silver
Yaz o çocuğa bu iki etti arkadaşımsin diye tolerans gösterdim birde bana , ailemden birine bir sevdiğime bir şey olursa senden bilir polise şikayet ederim her türlü hakkımı ararım diye bir mesaj atarsın olur biter

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Benim de buna benzer 3 IQ birisi vardı. annesine şikâyet etti en son. Aradı beni düzgünce konuştuk işi hâllettik bir daha benle konuşmadı bile .

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
instası falan var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu kişilerin gerçek hayatlarıda ne yaptığını merak ediyorum niyeyse :D
boş gezenin boş kalfası babası ego şoförü aynı zamanda çiftçilikle uğraşıyo yarım akıllı arkadaş oturduğum ilçenin yerlileri tanıdığı insan sayısı fazla olduğu için atarlanabiliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Uğraşmaya değmez, müdüre falan gitme. Çağırır odasına özür diletir bir daha olmasın der gönderir. Sonrasında sana daha fazla kin besleyip zarar verebilir. Ailene durumu güzelce anlat gidip dava açın.
müdür böyle kişilere tolerans göstermiyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,058,782
Üyeler
168,196