Evet memur bey bu yorumKızlar tuvaletine kalem ile tünel yapma işine girmiştik, işin tuhaf kısmı 3 4 cm ilerlemistik.
iyi yapmışsınız.İngilizce öğretmeni bana gıcık olmuştu 7. sınıfta... O zaman 1. dönem ingilizcesi sözlüsü 10 yazılı notlarını da 30 vermişti. Asla bu notları almadığımı biliyorum. Klasik tanrısal öğretmenler. Öğretmene bir defa bile karşı çıkan yalan diyen hoca çıkmadı. Öğretmende bana çocuk gibi yaa yaaa gördün mü filan diyor. Yemin ederim ondan daha olgundum. Benim agalara da aynı şeyi uyguluyor bide. Sonra biz toplandık agalarla öğretmenin mebbis, kimlik, eba, e devlet, telefon, ev ip si (konum) alayını aldık. Sonra ne oldu? E okulun kapanmadan 2 gün önce tüm okulun notlarını 100 yaptık. Yasal değil evet ama hoca da mal ve korkak. Asla ama asla şikayet edemez. Sonra numarasını corn* sitesine verdik. e devletten bir şey değiştirmeye kalçamız* yemezdi ama sadece bir inceledik. Daha önce de makamını yanlış kullanmayla alakalı sabıkalı suçu varmış. Hoca sonraki günlerde bizden bir korkuyor bir korkuyor. Yüzümüze bakmaya dahi çekiniyor. 2. dönem okuldan ayrıldı.
Daha var yazarım.
Elinize sağlıkİngilizce öğretmeni bana gıcık olmuştu 7. sınıfta... O zaman 1. dönem ingilizcesi sözlüsü 10 yazılı notlarını da 30 vermişti. Asla bu notları almadığımı biliyorum. Klasik tanrısal öğretmenler. Öğretmene bir defa bile karşı çıkan yalan diyen hoca çıkmadı. Öğretmende bana çocuk gibi yaa yaaa gördün mü filan diyor. Yemin ederim ondan daha olgundum. Benim agalara da aynı şeyi uyguluyor bide. Sonra biz toplandık agalarla öğretmenin mebbis, kimlik, eba, e devlet, telefon, ev ip si (konum) alayını aldık. Sonra ne oldu? E okulun kapanmadan 2 gün önce tüm okulun notlarını 100 yaptık. Yasal değil evet ama hoca da mal ve korkak. Asla ama asla şikayet edemez. Sonra numarasını corn* sitesine verdik. e devletten bir şey değiştirmeye kalçamız* yemezdi ama sadece bir inceledik. Daha önce de makamını yanlış kullanmayla alakalı sabıkalı suçu varmış. Hoca sonraki günlerde bizden bir korkuyor bir korkuyor. Yüzümüze bakmaya dahi çekiniyor. 2. dönem okuldan ayrıldı.
Daha var yazarım.
Konunun en iyi yorumu bu kesinlikle hic etik degil ama hocanın bişey yapmaması hayret vericiİngilizce öğretmeni bana gıcık olmuştu 7. sınıfta... O zaman 1. dönem ingilizcesi sözlüsü 10 yazılı notlarını da 30 vermişti. Asla bu notları almadığımı biliyorum. Klasik tanrısal öğretmenler. Öğretmene bir defa bile karşı çıkan yalan diyen hoca çıkmadı. Öğretmende bana çocuk gibi yaa yaaa gördün mü filan diyor. Yemin ederim ondan daha olgundum. Benim agalara da aynı şeyi uyguluyor bide. Sonra biz toplandık agalarla öğretmenin mebbis, kimlik, eba, e devlet, telefon, ev ip si (konum) alayını aldık. Sonra ne oldu? E okulun kapanmadan 2 gün önce tüm okulun notlarını 100 yaptık. Yasal değil evet ama hoca da mal ve korkak. Asla ama asla şikayet edemez. Sonra numarasını corn* sitesine verdik. e devletten bir şey değiştirmeye kalçamız* yemezdi ama sadece bir inceledik. Daha önce de makamını yanlış kullanmayla alakalı sabıkalı suçu varmış. Hoca sonraki günlerde bizden bir korkuyor bir korkuyor. Yüzümüze bakmaya dahi çekiniyor. 2. dönem okuldan ayrıldı.
Daha var yazarım.