Neler Yeni

Okuldaki olaylarınızı anlatma konusu

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,959
İsim
Chloe Grace Moretz
20tl karşılığında arkadaşı winx ve ben10 çantaıs ile okulda 1 gün boyunca dolaşmıştı winx ile olan fotoyu bulamadım

Ekler

• 1664715092900.png
    1664715092900.png
    671.1 KB · Hit: 55

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Şikayet etti müdüre ama sanırım kanıt istedi ve bulamadı. Kadın nereden bilsin ip ile bulunabileceğini.
usta e devleti e okulu nasıl öğreniriz taktik söyler misin :devilish:
Mesaj otomatik birleştirildi:

6. sınıftayken okuluma projeksiyon vardı dersde fendi hoca projeksiyondan işliyor sonrada onu kapatıyor ama tahta açık kalıyordu bende bunu denemek için şeytanice bir arkadaşımın adını yazdım hoca gelip adı görünce çocuğu çağırdı ben yapmadım demeyince kim yaptı diye haykırmıştı bende ses vermemiştim gözümden anlamasın diyede sanki ilk defa duyuyormuş gibi davranıyordum hiç kimsede beni görmemişti ya da satmadılar ama haykırdığı anda yusuf yusuf olmuştum 😃

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
okulda bi kız var çok güzel ama bana bakmıyor hergün aynı .d

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Kız arkadaşıma açılcaktım geçen sonra açılmaktan vazgeçtim ama içim içimi yiyor çok güzel ve çekici olduğunu onunla evlenmek istediğimi söylemeyi istiyordum sebebi ise kızın kuzeni bizim okulumuzda erkek diye çekiniyorum söylemeye bu yüzden yavaş yavaş samimi olmaya karar verdim

Kız çok s###i bide bu arada dekolte giyinsmesini falanda seviyorum
Bende birine acildim abisi cikti ABOOO

Bura.K

80+ Silver
Lise 1 ya da 2 olması lazım, sınavda kopya çekmek için kağıda Göktürk alfabesiyle kopya yazıyordum. O zamanlar eski dillere merakım olduğu için Göktürk alfabesini azda olsa ezberlemiştim. Hocalar sorunca "Edebiyat, Coğrafya için" diyerek geçiştitir ve yırtardım. Her neyse, bir gün Göktürk alfabesi olayı beni sökmedi, Arapça'ya geçtim. Şansıma sınava giren öğretmen de Arapça biliyormuş. Iyiki bir şey yapmadı :D Bunun gibi çok anım var.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
garsondum. masadan biri kalktı hesabı ödemek için. masadakiler hesabı ödemesin git durdur dedi. meğer kasaya söylicekmişim. gittim adama dedim abi ödeme diyorlar. çok rezil hissettim. masadan bahşiş de almıştım bide. tekrar geldiklerinde beni işaret edip gülmüşlerdi :(

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
usta e devleti e okulu nasıl öğreniriz taktik söyler misin :devilish:

6. sınıftayken okuluma projeksiyon vardı dersde fendi hoca projeksiyondan işliyor sonrada onu kapatıyor ama tahta açık kalıyordu bende bunu denemek için şeytanice bir arkadaşımın adını yazdım hoca gelip adı görünce çocuğu çağırdı ben yapmadım demeyince kim yaptı diye haykırmıştı bende ses vermemiştim gözümden anlamasın diyede sanki ilk defa duyuyormuş gibi davranıyordum hiç kimsede beni görmemişti ya da satmadılar ama haykırdığı anda yusuf yusuf olmuştum 😃
Sınıfın önünde o sitelere giriş yaparsan ve 1 - 2 geleceği düşünen öğrenci varsa hepsi çok kolay.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
Kız arkadaşıma açılcaktım geçen sonra açılmaktan vazgeçtim ama içim içimi yiyor çok güzel ve çekici olduğunu onunla evlenmek istediğimi söylemeyi istiyordum sebebi ise kızın kuzeni bizim okulumuzda erkek diye çekiniyorum söylemeye bu yüzden yavaş yavaş samimi olmaya karar verdim

Kız çok s###i bide bu arada dekolte giyinsmesini falanda seviyorum
Konuş kral hayat kısa ama muhabbetin olsun önce instada attığı fotolara yaz ortak ilgi alanı bul yürü git erkek kuzeni de bir şey yapamaz

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Lise 1 ya da 2 olması lazım, sınavda kopya çekmek için kağıda Göktürk alfabesiyle kopya yazıyordum. O zamanlar eski dillere merakım olduğu için Göktürk alfabesini azda olsa ezberlemiştim. Hocalar sorunca "Edebiyat, Coğrafya için" diyerek geçiştitir ve yırtardım. Her neyse, bir gün Göktürk alfabesi olayı beni sökmedi, Arapça'ya geçtim. Şansıma sınava giren öğretmen de Arapça biliyormuş. Iyiki bir şey yapmadı :D Bunun gibi çok anım var.
Cok mantikli olm

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Erdem can
2022/2023-Suana kadar olan rastgele okuldaki komik yada degil bir olayinizi anlatmaniz icin konuyu actim buyrun.
Liseyi özel okulda okudum karışan eden yoktu bize bakırköyde bir özel okul bir tane matematik hocam vardı adam kaba sert konuşan görgü bilmeyen bir adamdı birgün konuştuğum gerekçesiyle beni tahtaya kaldırıp azarlamaya baişadı ve bende gülüyorum hocayı bozuyorum herkesin içinde hoca bir anda bana vurmaya çalıştı ve hocaya göre gayet kalıplı iri idim hocayı tutum vurmadım sadece elimi kaldırdım hoca da korkup eğildi herkes gülmeye başladı hoca da beni kolumdan tutup müdüre götürmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,076
Üyeler
160,940
Son üye
konsolsevmeyenadam
Top Bottom