Neler Yeni

Okuldan 5 gün uzaklaştırma yersek ne olur ?

pc ustasi1

80+ Silver
Okulun son günleri ve sınav var diye okula eşofmanla gittim eşofmanda öyle abartı değil parlamıyor ve siyahtı üstümdede okul formam var .Birden sınıfı 4 kişi bastı ''eller havaya kalksın kıyafet kontrolü var''. Dedim hay dedenin... Sonra sınıfın yarısı taytlı eşofmanlı olmasına rağmen bunun adını al dedi ve sadece benimle 2 kişinin adını aldı koca sınıftan . Mdr yr. Adımı aldı ailenle görüşeceğiz 5 gün okuldan uzaklaştırma alıcaksın dedi.Benim şalterler attı benzim soldu yarında sınav var hemde matematik ne yapacağım böyle bişey yaparlar mı ? yaparlarsa nolur ? yada korkutmak amaçlı mı bu ?

grasdiyas

80+ Silver
sınav dönemi uzaklaştırmazlar merak etme kıyafetten yemen zor biraz nerdeyse lise de dahil bütün okul hayatımda forma giymedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

forma giyesin diyo korkutmuşlardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Ahmet
Öncelikli önerim okul kıyafet kuralı dışına çıktı isen kendini savunurken kesinlikle başkalarını örnek gösterme bu olayı daha da karıştır. Evet kıyafetten dolayı istenirse ilk basamak disiplin suçu verilebilir. Sana öğretmenin korkutmak için söylemiştir belki onu bilemem.

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,040
İsim
Mehmet
Yani ciddilerese o kuldan git çünkü disiplin yersen siciline işlenir ama ciddi olduklarını sanmıyorum

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,292
İsim
uwu
Okulun son günleri ve sınav var diye okula eşofmanla gittim eşofmanda öyle abartı değil parlamıyor ve siyahtı üstümdede okul formam var .Birden sınıfı 4 kişi bastı ''eller havaya kalksın kıyafet kontrolü var''. Dedim hay dedenin... Sonra sınıfın yarısı taytlı eşofmanlı olmasına rağmen bunun adını al dedi ve sadece benimle 2 kişinin adını aldı koca sınıftan . Mdr yr. Adımı aldı ailenle görüşeceğiz 5 gün okuldan uzaklaştırma alıcaksın dedi.Benim şalterler attı benzim soldu yarında sınav var hemde matematik ne yapacağım böyle bişey yaparlar mı ? yaparlarsa nolur ? yada korkutmak amaçlı mı bu ?
Yan sınıfta herkes beden dersinden sonra üstlerini değişmemişti tüm sınıfa disiplin yazdılar.

Senin için korkutma amacıdır bir şey olmaz

Yasin Çınar

80+ Bronze
bir şey olmaz bizim okulda yumruklu kavga oluyor bu kadar ceza vermiyorlar hoca korkutmak için demiştir onu

Top Bottom