Neler Yeni

Okullar kapatılmalı sizce ? yeniden kapanmalar başlamalımı ?

Timurlenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hamza Baba
arkadaşlar bildiğiniz üzere vakalar 100 bini aşmış durumda ve bakan özer halen okulları kapatmama konusunda ısrarcı neden kapatmıyor anlamıyorum açıklmasında çok şükür başarılı bir şekilde 1. dönemi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum demiş güldüm... sadece güldüm sanki kendisi gidiyor okula tamamladık demiş birde lise 2 ye gidiyorum ve 5 kere korona oldum okul yüzünden halbuki en çok dikkat edende benim siz ne diyorsunuz bu işe okullar kapatılmalı sizce ? yeniden kapanmalar başlamalımı ? 100 bini aşmış durumda demişim güncelleyeyim bugün korona vakası tamı tamına 110 bin

Timurlenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hamza Baba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
arkadaşlar bildiğiniz üzere vakalar 100 bini aşmış durumda ve bakan özer halen okulları kapatmama konusunda ısrarcı neden kapatmıyor anlamıyorum açıklmasında çok şükür başarılı bir şekilde 1. dönemi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyorum demiş güldüm... sadece güldüm sanki kendisi gidiyor okula tamamladık demiş birde lise 2 ye gidiyorum ve 5 kere korona oldum okul yüzünden halbuki en çok dikkat edende benim siz ne diyorsunuz bu işe okullar kapatılmalı sizce ? yeniden kapanmalar başlamalımı ? 100 bini aşmış durumda demişim güncelleyeyim bugün korona vakası tamı tamına 110 bin
Valla artık umrumda değil bugün test yaptırdım ve pozitif çıktım ondan dolayı bana 1 hafta daha okul yok ve sülalecekte korona olduk

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
sıkıntı okula gitmemek değil okula gidince hasta olmak ne yazdığımı anlamadınız galiba okula gidince sürekli korona oluyoruz bundan bahsediyorum bu şekilde cevap verecekseniz hiç vermeyin.
Aşını olursun, gidersin okuluna. Devletin izin verdiği vaka sınırına ulaştığında sınıf kapatılır, bir süre uzaktan eğitime geçilir. Ondan sonra kaldığı yerden devam edilir. İstediğin gibi cevap verebildim mi?

Berke Fitness

80+ Bronze
kapatilsin da bi evde kendimizi geliştirelim turkiyede okul çöp yuvasından başka bisey degil

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
Aşını olursun, gidersin okuluna. Devletin izin verdiği vaka sınırına ulaştığında sınıf kapatılır, bir süre uzaktan eğitime geçilir. Ondan sonra kaldığı yerden devam edilir. İstediğin gibi cevap verebildim mi?
Kuzenim 2 Kere Geçmişti (Uzaktan Eğitim). Aşılı. Bomba gibi hicbirseyi yok
(2 Doz Pfizer)

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
100 bin vaka okullar yüzünden mi oldu?
Ben de buna bayılıyorum ya yalan yanlış çarptırmalara filan. Millet avmye yemek yemeye gidiyor sorun yok ama okul olunca sorun var. Online eğitim olunca da ay ben bir şey anlamadım ay şu ay bu.

Timurlenk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hamza Baba
100 bin vaka okullar yüzünden mi oldu?
Ben de buna bayılıyorum ya yalan yanlış çarptırmalara filan. Millet avmye yemek yemeye gidiyor sorun yok ama okul olunca sorun var. Online eğitim olunca da ay ben bir şey anlamadım ay şu ay bu.
yeniden kapanmalar başlamalımı demişim düzgün oku öyle cevap ver

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,244
İsim
Taha Efe
yeniden kapanmalar başlamalımı demişim düzgün oku öyle cevap ver
Danimarka ve Norveç Kısıtlamaları Kaldırıyor, Koskoca 2 Ülke.
Sizin yasınızda Aşılıysanız risk yüzde 1 in altında
Tedbirinizi iyi alın yeter. Bu varyant aşılırlarda genelde grip gibi seyrediyor

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Top Bottom