baran' 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 1,373 Dahası Reaksiyon skoru 525 İsim İsmail baran Instagram ismail.baranq 13 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar merhaba ben meslek lisesinde okuyorum ama okulum proje okulu bu liseden anadolu lisesine geçebilirmiyim lütfen yardım edermisiniz.
Arkadaşlar merhaba ben meslek lisesinde okuyorum ama okulum proje okulu bu liseden anadolu lisesine geçebilirmiyim lütfen yardım edermisiniz.
Dolar Bey 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 4,033 Dahası Reaksiyon skoru 3,218 Konum Elmore İsim Mehmet Alp Uzun İlgilendiği Kategoriler Dizüstü Bilgisayar Discord Dolar#9411 13 Ağustos 2022 #2 Evet geçebilirsin. Veli'ye söylemen yeterli onun izni gerek.
baran' 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 1,373 Dahası Reaksiyon skoru 525 İsim İsmail baran Instagram ismail.baranq 13 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Dolar Bey yazmış: Evet geçebilirsin. Veli'ye söylemen yeterli onun izni gerek. Devamı için tıklayın... Ya proje okulu olduğun için şüpheliyim Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Ağustos 2022 Dolar Bey yazmış: Evet geçebilirsin. Veli'ye söylemen yeterli onun izni gerek. Devamı için tıklayın... Yardımın için çok teşekkür ederim
Dolar Bey yazmış: Evet geçebilirsin. Veli'ye söylemen yeterli onun izni gerek. Devamı için tıklayın... Ya proje okulu olduğun için şüpheliyim Mesaj otomatik birleştirildi: 13 Ağustos 2022 Dolar Bey yazmış: Evet geçebilirsin. Veli'ye söylemen yeterli onun izni gerek. Devamı için tıklayın... Yardımın için çok teşekkür ederim