Sata ssdmiArkadaşlar kaç gb olduğunun önemi yok. Sadece Windowsu ssd ye kurup sistemi hızlandırmak istiyorum. Bu sebepten dolayı ssdnin sadece okuma yazma hızı yüksek olsun kaç gbın önemi yok. Bütçe 1000TL geçmez.
M2Sata ssdmi
https://www.trendyol.com/james-donk...-ssd-disk-3-yil-birebir-degisim-ga-p-58951552 Bu nasıldır ?![]()
Kingston NV2 SNV2S/500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/500G PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.439,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kronik sorunu falan mı var neden kötü dediniz acaba ?Kötü.
İyi marka değil kronik bir sorunu varmı bilmiyorum ama alınmaz.Kronik sorunu falan mı var neden kötü dediniz acaba ?
Tamam anladım, yardımın için teşekkür ederim.İyi marka değil kronik bir sorunu varmı bilmiyorum ama alınmaz.
Mld m300 kullanıyorum aşırı iyi 3300mhz okuma 3100mhz yazma değerlerine sahipArkadaşlar kaç gb olduğunun önemi yok. Sadece Windowsu ssd ye kurup sistemi hızlandırmak istiyorum. Bu sebepten dolayı ssdnin sadece okuma yazma hızı yüksek olsun kaç gbın önemi yok. Bütçe 1000TL geçmez. M2 SSD.