❌İndirim Bitti! OLED ekranlı 4090 lı Asus gaming laptop 150.000TL

ÖNEMLİ!!! Teslim Süresi 20 İş Günüdür. Amerikan priz ile gönderilir, dönüştürücü uç ile Türkiye'de ve Avrupa'da kullanılabilir.

Sanırım yurtdışı cihaz.

Benim düşüncemde bir iş var eğer o işe başlarsam uzun yol şöförü olmak yani tıra çıkmayı düşünüyorum inşallah OLED bir laptop düşünüyorum 4090 lı veya 5090 lı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Umarım hayalindeki gibi yaparsın. Bende yurtdışına yerleşeceğim için laptopa geçiyorum yoksa gönlüm hep masaüstünden yana

laptopun kendisi ayrı sıkıntılı satıcısı ayrı bence bulaşılmaması gerek

Parayı alırsın almasına da kim bilir kaç hafta sürer
Böyle bir olayla karşılaşmıştım iş yerine pos alırken adam kendini akıllı sandı ama paramı ben bir haftada geri aldım

Umarım hayalindeki gibi yaparsın. Bende yurtdışına yerleşeceğim için laptopa geçiyorum yoksa gönlüm hep masaüstünden yana
AMİN hocam Umarım cümlemiz için hayırlısı olsun. Benimde öyle gönlüm hep masaüstünden yana ama hayat şartları işte

ÖNEMLİ!!! Teslim Süresi 20 İş Günüdür. Amerikan priz ile gönderilir, dönüştürücü uç ile Türkiye'de ve Avrupa'da kullanılabilir.

Sanırım yurtdışı cihaz.
Yurtdışı olması bence daha iyi TR ye aynı kalitede ürün yollamıyorlar diye biliyorum 😁

Satıcı VKNsi yok. Size nasıl fatura kesecek bu kişi merak ediyorum. Ayrıca marka sorgusunda gobebek yok ve marka başvuru sorgusunda satıcı profilindeki isimlede sorgu yaptığımda marka çıkmıyor. Kullandığı logo bile yasal değil. Size 2. el ya da arızalı ürün gönderirse iade etmesi sıkıntı çıkartacak ayrıca yurtdışı cihazı olduğundan garanti konusunda da sorun yaratma ihtimali çok yüksek.
1749629711088.webp

Buna ekstra ram takılıyor mudur acaba

Buna ekstra ram takılıyor mudur acaba
LPDDR5X gömülü RAM ile geldiği için ek bir slot eklenmemiş. RAM yükseltme ve değiştirme yapılmıyor. İç kısmınıda ekte attığım gibi görebilirsiniz.
1749716588668.webp

115W 4090 :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri