Umarım hayalindeki gibi yaparsın. Bende yurtdışına yerleşeceğim için laptopa geçiyorum yoksa gönlüm hep masaüstünden yanaBenim düşüncemde bir iş var eğer o işe başlarsam uzun yol şöförü olmak yani tıra çıkmayı düşünüyorum inşallah OLED bir laptop düşünüyorum 4090 lı veya 5090 lı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle bir olayla karşılaşmıştım iş yerine pos alırken adam kendini akıllı sandı ama paramı ben bir haftada geri aldımParayı alırsın almasına da kim bilir kaç hafta sürer
AMİN hocam Umarım cümlemiz için hayırlısı olsun. Benimde öyle gönlüm hep masaüstünden yana ama hayat şartları işteUmarım hayalindeki gibi yaparsın. Bende yurtdışına yerleşeceğim için laptopa geçiyorum yoksa gönlüm hep masaüstünden yana
Yurtdışı olması bence daha iyi TR ye aynı kalitede ürün yollamıyorlar diye biliyorumÖNEMLİ!!! Teslim Süresi 20 İş Günüdür. Amerikan priz ile gönderilir, dönüştürücü uç ile Türkiye'de ve Avrupa'da kullanılabilir.
Sanırım yurtdışı cihaz.
Aynı seviyede olmayabilirler ancak Game Garaj bilinmeyen marka kategorisine sokmak haksızlık olur bence. Gayet kaliteli ürünleri varHocam birisi bilinmeyen marka birisi bilindik markanın özel serisi ve OLED ekranlı Laptopu
LPDDR5X gömülü RAM ile geldiği için ek bir slot eklenmemiş. RAM yükseltme ve değiştirme yapılmıyor. İç kısmınıda ekte attığım gibi görebilirsiniz.Buna ekstra ram takılıyor mudur acaba