Ölü pixel şanssızlığı

brtuzncmn

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar cuma günü samsungun sitesinden öğrenci indirimiyle g65b aldım,bugün geldi açtım kurdum bi baktım ölüpixel(ler)

whatsapp üzerinden destekle görüştüm en yakın bayiye yönlendirdi o da 40km uzağımda, yaani nerden baksanız bunun bana tekrar geri dönüşü 15 gün olur max 21 iş günü içerisinde dedi.. zaten okulum 1 aya açılıyo tadını çıkaramadık
yani 1-2 tane de değil fotoğraflarını bırakıyorum,

ama ya kullanıcı hatası derlerseler? kutu açım videosu stand montaj videosu vesaire var ama bilmiyorum
ha ama monitör çok güzel.. pixel sorunsuz gelirse tabii

Ekler

• at1.webp
    at1.webp
    694.6 KB · Hit: 101
  • at2.webp
    at2.webp
    242.1 KB · Hit: 98
Ölü piksel değil. Panel içinde tozlanma var.

ilk fotoğrafın ölüpixel olduguna eminim ama 2.si tozlanma olabilir

ölüpixelden farklı zaten garanti almak zorundalar
sitesinden aldım yetkili bayıye yönlendirdi muhtemelen ellerinde varsa değişim yaptırırım ama sanmıyorum ellerinde olacağını,beklicez bakalım yani içinin açılıp eğer toz ise temizlenilip değilse de değişimle almak istiyorum panel değişimi ne bileyim çok yaptırmak istemyorum 0 almışım içi niye açılsın ama bakalım

içini açıp değiştirme nedir kral 0 almışsın iade et değiştirsinler.Öyle bir öneride bulunurlarsa kabul etme 0 ürün o kadar parana yazık

içini açıp değiştirme nedir kral 0 almışsın iade et değiştirsinler.Öyle bir öneride bulunurlarsa kabul etme 0 ürün o kadar parana yazık
kullanıcı hatası demesinlerde değişim isticem zaten bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Kemowee basaramadık

Aynı bahtsızlık bende de var Odyssey g4 aldım 1 ölü piksel 2 yerde de karartı gibi leke var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,547
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri