hasanakts 80+ Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 54 Dahası Reaksiyon skoru 18 İsim Hasan Aktaş 17 Eylül 2022 #1 Laptop bilgisayarımda ne yaptıysam yapayım düzelmedi b u problem sildim yükledim internete reset attım yardımcı olabilir misiniz?
Laptop bilgisayarımda ne yaptıysam yapayım düzelmedi b u problem sildim yükledim internete reset attım yardımcı olabilir misiniz?
The King of Comedy 80+ Silver Katılım 23 Temmuz 2020 Mesajlar 2,103 En İyi Cevap 1 17 Eylül 2022 #2 linke tıklayıp oturumları kapat sonra giriş yap Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr
linke tıklayıp oturumları kapat sonra giriş yap Bulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+ GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın! gameplus.com.tr