öndeki toz filtresi çok çabuk tozlanıyor

Mehmet Anıl

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,182
beyler ll120 3 adet fan var kasa icue 465x ön taraf temperli cam ve filtre var 1 günde tozlanıyor neyle silebilirim filtreyi ve camı peçete iz bırakıyor camsille silsem olurmu ve tozlanmaması için ne yapabilirim

beyler ll120 3 adet fan var kasa icue 465x ön taraf temperli cam ve filtre var 1 günde tozlanıyor neyle silebilirim filtreyi ve camı peçete iz bırakıyor camsille silsem olurmu ve tozlanmaması için ne yapabilirim
cam sil sıkıp mikrofiber bele sil hiç bir şey olmaz

Peçete dışında toz bezi ilede silebilirsin
knk bide kasadan titreme sesi geliyor hani masa sallanır vida titrer ya aynen öyle bir ses nerden geliyor nasıl anlarım psu olabilirmi

knk bide kasadan titreme sesi geliyor hani masa sallanır vida titrer ya aynen öyle bir ses nerden geliyor nasıl anlarım psu olabilirmi
fanlardan dolayıdır büyük ihtimalle arada bir kasanın içini temizle

fanlardan dolayıdır büyük ihtimalle arada bir kasanın içini temizle
hangi fanlar olabilir daha pc 1.5 aylık ön faanları elimle durdurdum ses devam etti işlmeci fanını sessiz mmoda aldım devam etti ekran kartı ztn çalışmıyor

hangi fanlar olabilir daha PC 1.5 aylık ön faanları elimle durdurdum ses devam etti işlmeci fanını sessiz mmoda aldım devam etti ekran kartı ztn çalışmıyor
aynı sorun bendede var kasayı hafif tokatlıyorum ses azalıyor umarım ciddi bir sey değildir)))

hangi fanlar olabilir daha PC 1.5 aylık ön faanları elimle durdurdum ses devam etti işlmeci fanını sessiz mmoda aldım devam etti ekran kartı ztn çalışmıyor
hdd ses yapıyordur büyük ihtimalle hddlerde böyle sorunlar olabiliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye
Ultras25
Geri