önden çekişli araçta launch control

Reaksiyon skoru
4
hocam önden çekişli 110hp tork konvertörlü bi araç var otomatik vites 2007 model fln ben bu araçta el freni ile launch control yapabilir miyim yaparsam şanzımanda sorun olur mu ne kdr torka dayanıklı olduğunu bilmiyorum

Pek olacağını sanmıyorum
Vag grubu gibi araçlarda launch yazılımlar oluyor mesela aracınız nedir?
2007 model bir arabada 110hp de kalmamıştır zaten zamanla illa motor sağırlaşıyor sonuçta

hocam önden çekişli 110hp tork konvertörlü bi araç var otomatik vites 2007 model fln ben bu araçta el freni ile launch control yapabilir miyim yaparsam şanzımanda sorun olur mu ne kdr torka dayanıklı olduğunu bilmiyorum
Olmaz el frenini kırarsın. Önerim debriyaj İle yapman ama hızlı vites atman lazım :)

hocam otomatik debriyaj ile nasıl yapim
he görmedim pardon.Bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Frene basılı iken(Sport veya Düz farketmez ama sport daha iyi olur(Var ise) ) Aynı anda gaza basıp deviri yükseltmeniz ve anlık frenden çekip Arabayı test etmeniz gerekmekte .Eğer motordan ıkınma sesi gelir ise(Freni bıraktıktan sonra). Hiç uğraşmayın derim.

he görmedim pardon.Bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Frene basılı iken(Sport veya Düz farketmez ama sport daha iyi olur(Var ise) ) Aynı anda gaza basıp deviri yükseltmeniz ve anlık frenden çekip Arabayı test etmeniz gerekmekte .Eğer motordan ıkınma sesi gelir ise(Freni bıraktıktan sonra). Hiç uğraşmayın derim.
anladım hocam teşekkürler

Olmaz el frenini kırarsın. Önerim debriyaj İle yapman ama hızlı vites atman lazım :)
Kırma mânasında bir şey olmaz zamanla bir olur iki olur sonra ya merkezi patlatır ya tel kopar illa bir şey olur
Merkez patlarsa da arabaya son binişi olabilir önermiyorum ben

Geri