Neler Yeni

Çözüldü✓ Öne ve arkaya eğilmeyen sabit monitor varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AtakanBilinçEr
arkadaşlar benim şuan ki kullandığım monitor LG markalı monitor bu monitorun ekranını biraz aşağı indirerim dedim yukardaki çerçevesinden tutup aşağıya indirdim fakat bu sefer ise alttaki çerçevesi zarar gördü biraz boşluk alan açıldı ve az sızma yapiyor aslında öne ve arkaya eğilen monitorları pek sevmem sabit düz monitorlar varmı ? ne öne eğilecek nede arkaya sadece sabit olmasını istiyorum böyle bir monitor satılıyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AtakanBilinçEr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeşim aşağı yukarı eğmezsen aşağı yukarı eğilmeyen monitör olmuş olur. :D
arada kücük kardeşlerim oynuyor bende düzelteyim derken sonuç böyle oluyor :) varmı yokmu bir yardımcı olsanız kötü olmaz

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
arada kücük kardeşlerim oynuyor bende düzelteyim derken sonuç böyle oluyor :) varmı yokmu bir yardımcı olsanız kötü olmaz
Dostum aşağı yukarı eğme özelliği olan bir monitörde monitör aşağı eğince zarar görmez ki. Asıl aşağı yukarı eğme özelliği OLMAYAN bir monitör bulursanız ve onu eğmeye çalışırlarsa o zaman sorun olur.

Siz bütçe vs belirtin ama hiç daha önce böyle bir istek duymadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AtakanBilinçEr
Dostum aşağı yukarı eğme özelliği olan bir monitörde monitör aşağı eğince zarar görmez ki. Asıl aşağı yukarı eğme özelliği OLMAYAN bir monitör bulursanız ve onu eğmeye çalışırlarsa o zaman sorun olur.

Siz bütçe vs belirtin ama hiç daha önce böyle bir istek duymadım.
işte bende bunu anlamiyorum önceki AOC monitorumdada vardı bu sorun şimdi LG monitorumdede var çerçevesi açılmış az çok saçma daha alalımda bir şey olmamıştı şahsen acaba yukardan eğmek yerine iki tarafdanda yandan tutupmu eğmem mi lazımdı bir yerde bir hata yaptığım kesin

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
işte bende bunu anlamiyorum önceki AOC monitorumdada vardı bu sorun şimdi LG monitorumdede var çerçevesi açılmış az çok saçma daha alalımda bir şey olmamıştı şahsen acaba yukardan eğmek yerine iki tarafdanda yandan tutupmu eğmem mi lazımdı bir yerde bir hata yaptığım kesin
Monitörün üst çerçevesinden değil de alt çerçevesinden eğimi ayarlıyorum ben. Üst çerçeveden olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AtakanBilinçEr
Monitörün üst çerçevesinden değil de alt çerçevesinden eğimi ayarlıyorum ben. Üst çerçeveden olmaz.
ben tam tersi üstten yapiyordum fakat şimdi sizin dediğiniz gibi alttan denedimde yukarı kaldıramadım çıt çıt sesler geldi fazlada zorlamadım geri monitorun çerçevesinin hem sağından hemde solundan tuttum yukarı ve aşağıya öyle kaldırdım rahat bir şekilde oynadı sanırsam yanlardan tutup kaldırıp indirmek lazımmış 😩 yukardan tutup eğim yapınca sanırsam alt çerçeve sıkıştı o yüzden böyle bir çatlak sorun oldu :/

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ben tam tersi üstten yapiyordum fakat şimdi sizin dediğiniz gibi alttan denedimde yukarı kaldıramadım çıt çıt sesler geldi fazlada zorlamadım geri monitorun çerçevesinin hem sağından hemde solundan tuttum yukarı ve aşağıya öyle kaldırdım rahat bir şekilde oynadı sanırsam yanlardan tutup kaldırıp indirmek lazımmış 😩 yukardan tutup eğim yapınca sanırsam alt çerçeve sıkıştı o yüzden böyle bir çatlak sorun oldu :/
Benim monitörde alttan çok rahat öne arkaya eğebiliyorum. Yanlardan tutmak panel için riskli gibi ama üstten eğilmemesi gerektiği kesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
AtakanBilinçEr
Vg249q var ama alınmaz şu anki fiyatıyla.

Maximum verebileceğin bütçeyi söylersen güzel bir monitör önerebilirim ama "öne arkaya eğilmeyen" hiç bir monitör yok maalesef.
monitorunuzun sadece bir alt çerçevesi kalın o yüzdende eğimi alttan yapmanız doğru oluyordur benim monitorum ise sağı solu üstü altı dört bir yanı ise kalın çerçevesi var sanırsam benim monitorda yanlardan tuttup eğimi yapmam doğru oluyordur yinede bu konuda bana yardımcı olduğu için sağol dostum :)

Top Bottom