Neler Yeni

Android OnePlus Kullanan Var Mı? Hangi Model? Memnun Musunuz?

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Bütçe
10.000
Arkadaşlar iPhone 13 kullanıyorum,

Telefon çok güzel fakat ben android istiyorum, özellikle OnePlus markasına hastayım.

Video performansı iPhone ile kıyaslandığında nasıl? Özellikle stabilizasyonu nasıl merak ediyorum.

Oyunlarda zaten kasmayacağını biliyorum.

Şarjı nasıl? Kamerası nasıl? Isınması nasıl? Kronik bir arızası var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Memnun olduğunuz başka marka varsa önerilere açığım, 10.000₺ bütçe ayırdım yurtiçi yurtdışı fark etmez.

emreturk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emre

Telefon çok güzel fakat ben android istiyorum, özellikle OnePlus markasına hastayım.

Video performansı iPhone ile kıyaslandığında nasıl? Özellikle stabilizasyonu nasıl merak ediyorum.

Memnun olduğunuz başka marka varsa önerilere açığım, 10.000₺ bütçe ayırdım yurtiçi yurtdışı fark etmez.
Oneplus 9 Pro kullanmıştım bi süre.Çok seridir ve şarjı hızlı dolar kamerası iPhone tadındaydı diyebilirim tek şikayetçi olduğum konu ekran süresiydi şarjı hızlı bitiyor gibi geliyordu bana yanlış hatirlamıyorsam 4500 mah batarya vardı ama şarjı hızlı dolduğu için o da sorun olmaz.Genel olarak Oneplus tavsiye ederim.Avrupa sürümü alırsanız daha iyi olur güncellemeler için 👋

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,970
İsim
göksel yurtcan
oneplus nord n10 kullandım yazılımı çok güzeldi hocam ama 10kya hangi telefonu alırsanız alın 13den daha iyi olmayacaktır

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
10kya alacabileceğiniz her telefon ip13ten kötü olacaktır neden böyle bir şey yapıyorsunuz ki?

Oneplus 9 Pro kullanmıştım bi süre.Çok seridir ve şarjı hızlı dolar kamerası iPhone tadındaydı diyebilirim tek şikayetçi olduğum konu ekran süresiydi şarjı hızlı bitiyor gibi geliyordu bana yanlış hatirlamıyorsam 4500 mah batarya vardı ama şarjı hızlı dolduğu için o da sorun olmaz.Genel olarak Oneplus tavsiye ederim.Avrupa sürümü alırsanız daha iyi olur güncellemeler için 👋

o kadarda güzel değil 14 pro max ile arasında çok fark var

oneplus nord n10 kullandım yazılımı çok güzeldi hocam ama 10kya hangi telefonu alırsanız alın 13den daha iyi olmayacaktır

Sırf iPhone almak için iPhone aldım, Poco X3 Pro vardı ve gayet memnundum video performansı haricinde bir de yazılımsal sorunlar haricinde.

OnePlus’ tan beklentim Video stabilitesi iyi olsun, kasmasın yeterli.

iPhone 13’ ün garantisi 9 ay kaldı, şuan 22.000₺ civarına satabilirim ama garantisi bittiğinde fiyatı düşebilir.

Genshin oynamak istiyorum ama pil yüzdesi düşmesin fiyatı düşmesin diye oynamıyorum o yüzden böyle bir telefon istemiyorum.

Youtube ve instagramda bugları var, ayrıca HDR videolarda full parlaklık olması canımı sıkıyor.
Tüm tarayıcılar safari gibi arayüze sahip, Androidde hepsinin kendine has arayüzü vardı ve çeşitliliği vardı.

iPhone donmuyor kasmıyor, kamerası güzel ama pahalı ve benim ihtiyacım olan cihaz değil.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,937
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
OnePlus 8T kullanıyorum ben yaklaşık 2 yıldır memnunum.

milenix

80+ Gold
Sırf iPhone almak için iPhone aldım, Poco X3 Pro vardı ve gayet memnundum video performansı haricinde bir de yazılımsal sorunlar haricinde.

OnePlus’ tan beklentim Video stabilitesi iyi olsun, kasmasın yeterli.

iPhone 13’ ün garantisi 9 ay kaldı, şuan 22.000₺ civarına satabilirim ama garantisi bittiğinde fiyatı düşebilir.

Genshin oynamak istiyorum ama pil yüzdesi düşmesin fiyatı düşmesin diye oynamıyorum o yüzden böyle bir telefon istemiyorum.

Youtube ve instagramda bugları var, ayrıca HDR videolarda full parlaklık olması canımı sıkıyor.
Tüm tarayıcılar safari gibi arayüze sahip, Androidde hepsinin kendine has arayüzü vardı ve çeşitliliği vardı.

iPhone donmuyor kasmıyor, kamerası güzel ama pahalı ve benim ihtiyacım olan cihaz değil.
eğer 22kya satarsanız s22 plus ya da s23 alın bence en stabil ve 13den daha iyi performansı onlar verir

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eğer 22kya satarsanız s22 plus ya da s23 alın bence en stabil ve 13den daha iyi performansı onlar verir
Android için max. 10.000₺ veririm. Telefonu satma amacım zaten biraz da para kalsın.

banbang1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
hakan yıldı
kamerasi iPhone yakin mi

SadeceSeyf

80+ Gold
Oneplus 5T kullanmıştım. Çok güzel gelmişti o zamanlar. Şuan ki telefonları daha iyi ama alamıyoruz :(

Tayfun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Tayfun Coşkun
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı İşlemci Ram Monitör Oyun Anakart Kısaca Elimden Geldiği Kadar Herşeyyy
Instagram
tayfunncoskun_
Steam
https://steamcommunity.com/id/TYFN28/
Discord
Dr4KeN#2870

3 senedir Oneplus 7t Kullaniyorum Kamera Olarak s20 fe ve Iphone 11 den kesinlikle iyi benim icin Ikisinide Denedim hele 4k 60 fps modunda ciddi farklar atiyorum ikisinide Oyunlar Akiyor 90 fps Suana Kadar En Ufak Laa Vs Gormedim Kisicasi Guzel bir marka Bundan Sonraki Telefonum Oneplus 9 pro olur muhtemlen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,649
Üyeler
161,727
Son üye
novCell
Top Bottom