endzean
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 47
- İsim
- Emre Bedir
- İlgilendiği Kategoriler
- Toplama Pc önerisi
- Bütçe
- 13000
arakdaşlar 11-15k arasına hazır sistem almayı düşünüyorum monitörüm zaten var alınabilecek şunları buldum:
ve
sizce vereceğim paraya değer mi ? ve beklesem daha iyi bir sistem çıkabilir mi ve son olarak acaba hangisi benim için daha iyi bir pc olur eğer ctv v7 alırsam samsung ssd alma şansım var
son olarak önerebileceğiniz başka bi sistem varsa gerçekten iyi olur
eğer daha iyi bir sistem çok sonra veya yüksek fiyata gelir ya da şuanlık bu ikisinden iyisi yok derseniz ikisinden birini seçip büyük ihtimal bu gece sipariş edeceğim
teşekkürler.
HaQQuS - GEN 2 / RYZEN 5 5500 / RX 6600 / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHZ DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!
www.gencergaming.com
Sinerji Zeit Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı
Sinerji Zeit Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD Palit GeForce Infinity 2 8GB RTX4060 Oyun Bilgisayarı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
son olarak önerebileceğiniz başka bi sistem varsa gerçekten iyi olur
eğer daha iyi bir sistem çok sonra veya yüksek fiyata gelir ya da şuanlık bu ikisinden iyisi yok derseniz ikisinden birini seçip büyük ihtimal bu gece sipariş edeceğim
teşekkürler.