Neler Yeni

Önerebileceğiniz Günlük işler için en iyi mouse?

Bütçe
200
Merhabalar kendime mouse arıyorum günlük işlerde kullanacagım, maksimum lol oynarım fazla oyun oynadığım yok önerebileceğiniz güzel ve ucuz mouse veya mouselar var mı?

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Merhabalar kendime mouse arıyorum günlük işlerde kullanacagım, maksimum lol oynarım fazla oyun oynadığım yok önerebileceğiniz güzel ve ucuz mouse veya mouselar var mı?
Bütçe yazabilirmisin, bazıları için ucuz 100 tl, bazıları için 700.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Salih YILDIRIM
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ucuz bir şey istiyorsan buna bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende de bundan var memnunum
https://www.n11.com/urun/polosmart-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz daha kaliteli istiyorsan da bu var
tesekkur ederim 3. attığınız lenovo yı değerlendireceğim

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
Kankam bunu alabilirsen iyi olur bence, logitech g502 nin kasasının aynısı.
Bir de bu var
Bu tip bir mouse istemiyor olabilirsin, ben bu mouse tipine biraz hakimim, o yüzden attım.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam bunu alabilirsen iyi olur bence, logitech g502 nin kasasının aynısı.
Bir de bu var
Bu tip bir mouse istemiyor olabilirsin, ben bu mouse tipine biraz hakimim, o yüzden attım.
everest güzelmis tesekkur ederim bana ztn tip cok fark etmiyor isimi görsün fiyatını hak etsin yeter

erayotuzdort

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Eray İstanbul
Steam
FORİ
Discord
FORİ
everest güzelmis tesekkur ederim bana ztn tip cok fark etmiyor isimi görsün fiyatını hak etsin yeter
İlki nerdeyse süper puanlar almış ve dediğim gibi kasası 1600tl lik olan bir mouse ile çok benziyor. Paran yetiyor ise kesinlikle ilk attığımı al, onun dışında senin insiyatifine kalmış. Biraz daha araştırdığımda g502 orjinali ile bariz farklar var fakat düşük bütçeli kullanıcıya baya baya yeter.

İlki nerdeyse süper puanlar almış ve dediğim gibi kasası 1600tl lik olan bir mouse ile çok benziyor. Paran yetiyor ise kesinlikle ilk attığımı al, onun dışında senin insiyatifine kalmış. Biraz daha araştırdığımda g502 orjinali ile bariz farklar var fakat düşük bütçeli kullanıcıya baya baya yeter.
tamamdır. hepsini toplu değerlendireceğim tekrardan teşekkür ediyorum

Top Bottom