Neler Yeni

Online Mağazamız İçin Reklam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Ağyar
Instagram
Yavuz.agyar
Twitter
YavuzAgyar
Bütçe
10000
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar bundan yaklaşık 1-2 ay önce abimle beraber bir online mağaza açtık kapşonlu sweatshirt(kişiye özel baskıda oluyor) yine kişiye özel normal bardak ve sihirli bardak tarzından trendyoldan da satış yapmaya başladık yavaş yavaş üç beş alıcımız var ben bu işi iyice büyültmek istiyorum reklam verme olayını nasıl yapabilirim kimisi tiktokun algoritması tam oturmadı orda yapabilirsin diyor kimiside başka bir şey diyor sağlam reklam nereden verebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Ağyar
Instagram
Yavuz.agyar
Twitter
YavuzAgyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
skar.com.tr bu linkten direkt trendyol mağazasına gidebilirsiniz
instagram.com/skarbutik burdada instagram sayfası var

Şuan çoğunlukla sweatshirt satıyoruz

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar bundan yaklaşık 1-2 ay önce abimle beraber bir online mağaza açtık kapşonlu sweatshirt(kişiye özel baskıda oluyor) yine kişiye özel normal bardak ve sihirli bardak tarzından trendyoldan da satış yapmaya başladık yavaş yavaş üç beş alıcımız var ben bu işi iyice büyültmek istiyorum reklam verme olayını nasıl yapabilirim kimisi tiktokun algoritması tam oturmadı orda yapabilirsin diyor kimiside başka bir şey diyor sağlam reklam nereden verebilirim yardımcı olursanız sevinirim
En basiti instagramdan yüksek takipçili ve etkileşimi çok olan kişilere reklam verebilirsin

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,738
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
hocam evet tiktokun reklam algoritması daha oturmadı yerini alabilirsin orada birde konudan alaksız sweatler kalın mı veya kalıbı kalitesi nasıl hoşuma gitti bi kaç ürününüz

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Arda Dayıcan
hocam bence kapşonlu sweat yerine kapşonsuzlar(baskılı) daha hoş geliyor insanın gözüne onlardan koysanız satılır bence reklamdan anlamam ama takibe aldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Ağyar
Instagram
Yavuz.agyar
Twitter
YavuzAgyar
hocam evet tiktokun reklam algoritması daha oturmadı yerini alabilirsin orada birde konudan alaksız sweatler kalın mı veya kalıbı kalitesi nasıl hoşuma gitti bi kaç ürününüz
3 İplik şardonlu kapşonlu sweatshirt penye kumaş

Kışın üşütmez yazın terletebilir 🤭

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,738
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yavuz Ağyar
Instagram
Yavuz.agyar
Twitter
YavuzAgyar
baskıyı sonradan mı yaptınız makinede çıkan cinsten mi
Hocam sayfadaki tasarımları önceden hazırlıyoruz bilgisayardan. Kişi hangisinden sipariş verirse taze taze baskılayıp ürünü öyle yolluyoruz

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Fatih
Bu konu bile birkaç kişilik bir reklam oldu galiba. Bu arada baskı kalitesi iyiyse almayı düşünüyorum. Trendyola bakacağım internetim olduğu zaman.

milenix

80+ Gold
skar.com.tr bu linkten direkt trendyol mağazasına gidebilirsiniz
instagram.com/skarbutik burdada instagram sayfası var

Şuan çoğunlukla sweatshirt satıyoruz
güzele benziyorlar var mı bilmiyorum ama belki kişiye özel baskıda yapılabilir (yani kişinin istediği yazının yazılı olduğu)

Erda Yıldırım

80+ Gold
Liselerde 5 6 kişiye verirseniz zaten kaliteli ise herkes birbirine önerir ve alınır. Reklam vermektense bu çok daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kubilay Ağyar
Herkese selamlar arkadaşlar, @yavuzagyar ile beraber baş koyduğumuz yolda devam ediyoruz. Baskılar gayet kaliteli emin olabilirsiniz. DTF baskı ile basılmakta. İstediğiniz görsel, yazı vs yazılabilir.

PM ve ya WhatsApp dan yazabilirsiniz.

Ekler

• IMG20230112161424.jpg
    IMG20230112161424.jpg
    1.7 MB · Hit: 33
  • IMG20230110012014.jpg
    IMG20230110012014.jpg
    2 MB · Hit: 33
  • IMG20221227134239.jpg
    IMG20221227134239.jpg
    1.6 MB · Hit: 31
Top Bottom