Neler Yeni

Yardım Onvo TV Hakkında Düşünce / Tecrübe

Merhaba Arkadaşlar,
19 bine Onvo 65OVF9000UQ sipariş ettim az önce. Fakat pek bilinmediği ve yorum olmadığı için kafama takıldı. Bu marka için tecrübesi veya önerisi olan var mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Ben de bir televizyonlarını beğenmiştim, yetkili servisin Vestel olduğunu duyduğum an arkamı dönüp gittim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,546
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Yanlış duymuşsun çünkü Vestel ile alakası yok :D
Hem Hepsiburada müşteri hizmetleri hem de Vatan Bilgisayar kurulumunu Vestel tarafından yapıldığını falan söylemişlerdi. Bilmiyorum. Vestel duyunca araştırma ihtiyacı da hissetmedim :)

Aykut D.

80+ Gold

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,546
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hem Hepsiburada müşteri hizmetleri hem de Vatan Bilgisayar kurulumunu Vestel tarafından yapıldığını falan söylemişlerdi. Bilmiyorum. Vestel duyunca araştırma ihtiyacı da hissetmedim :)
Hepsi yanlış bilgi vermiş, kendi servisi var marka da Vestel'in değil aksine rakip firması. Vestel servisi de Türkiye şartları için iyidir bu arada.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Hepsi yanlış bilgi vermiş, kendi servisi var marka da Vestel'in değil aksine rakip firması. Vestel servisi de Türkiye şartları için iyidir bu arada.
Belki şehirden şehire değişiyor olabilir. Bilmiyorum.
Özellikler bakımından diğer markalarla kıyaslarsak fiyat fazla uygun görünüyor.

Düzeltme: Hepsiburada ile tekrar görüştüm, ONVO yetkili servisleri ilgileniyor dediler. Belki de yanlış bilgi yüzünden güzel bir televizyonu kaçırdım :) 75 inc bir tane denk gelmiştim çok uygun fiyata.

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki şehirden şehire değişiyor olabilir. Bilmiyorum.
Özellikler bakımından diğer markalarla kıyaslarsak fiyat fazla uygun görünüyor.

Düzeltme: Hepsiburada ile tekrar görüştüm, ONVO yetkili servisleri ilgileniyor dediler. Belki de yanlış bilgi yüzünden güzel bir televizyonu kaçırdım :) 75 inc bir tane denk gelmiştim çok uygun fiyata.
Ben kendi fabrikası(montaj) ve yetkili servis ağı var diye duydum. Ama panel kalitesi ve servis ağının durumunu pek bilemedim yorumda çok az. Herşeye kullanıcı hatası dedikten sonra pek anlamı yok gibi. İptal mi etsem gelsemi hala kararsızım.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,546
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ben kendi fabrikası(montaj) ve yetkili servis ağı var diye duydum. Ama panel kalitesi ve servis ağının durumunu pek bilemedim yorumda çok az. Herşeye kullanıcı hatası dedikten sonra pek anlamı yok gibi. İptal mi etsem gelsemi hala kararsızım.
Servis olarak Vestel daha iyi. TV konusunda yerli marka olarak en iyisi Vestel'dir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Ekmekçioğlu
Cevap olarak kullanıcı hatası karşılığıyla ilgili şikayetler varsa ve denk geldiysen mutlaka uzak durulması gerekiyor.

Top Bottom