Opel Crossland 1.5T dizel

Bence aşırı büyük bir dert değil ama insan uğraşmak istemiyor tabi özellikle o kadar para verdikten sonra
Şu eksantrik zincirini iyileştirilmiş parça ile değiştirmek masraflı bi iş mi yoksa basit bi uygulama mı acaba basitse eğer sorun etmem ama dediğiniz gibi o kadar para verip bir de ustalara servet bayılmak beni tek seferde arabadan soğutmaya yeter.

Şu eksantrik zincirini iyileştirilmiş parça ile değiştirmek masraflı bi iş mi yoksa basit bi uygulama mı acaba basitse eğer sorun etmem ama dediğiniz gibi o kadar para verip bir de ustalara servet bayılmak beni tek seferde arabadan soğutmaya yeter.
İşi bilen usta lazım daha iyi anlayan birinden bilgi alırsanız daha garanti olur

psa grup bakan usta her yapar çok tuzlu iş değil sanayide zaten yaygın olaylar pejocular bilir hemen 1.5 dizel olanı alın veya almayın benzinli 1.2 t alınmaz

1.2 t 130 hp kulandım hiç sıkıntı yaşamadım kayış yağın içinde olduğu için problem yaşayanlar oldu ilk çıkan versiyonda.
Lakin aracın kendi yağı yerine aynı yağ denilerek konulan başka yağlar kayışı erken aşınmasına sebep oldu şuan son çıkan 1.2 t motorlar zincir ile çıkıyor fakat onunda yarın öbürgün ses yapma sorunu olacaktır.
1.5 dizel motorların hepsi aynı bildiğim kadarıyla aynı motoru nissan renault mercedes dacia ford hepsi kullanıyor oldukça düşük yakıt tüketimi var

Geri